ΤΟΠΙΚΑ

Αρχαιρεσίες στους βενζινοπώλες της Μαγνησίας

αρχαιρεσίες-στους-βενζινοπώλες-της-μ-842054

Σάρωσε η Βάσω Κοντοχρήστου στις εκλογές, που πραγματοποιήθηκαν προχθές στο Ξενία Βόλου

Αρχαιρεσίες στην Ενωση Βενζινοπωλών Νομού Μαγνησίας για την εκλογή νέου ΔΣ, με τη μέχρι πρότινος πρόεδρο Βάσω Κοντοχρήστου και εκ νέου υποψήφια να σαρώνει, λαμβάνοντας τις περισσότερες ψήφους.

Πολλά τα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει το νέο διοικητικό συμβούλιο, με βασικό το αίτημα της μείωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης, την πάταξη του λαθρεμπορίου και της παραβατικότητας.

«Εμείς αυτό που θέλουμε να πετύχουμε, είναι ένας υγιής κλάδος, με υγιείς πρατηριούχους, για να εκλείψουν τα φαινόμενα λαθρεμπορίου και παραβατικότητας», υπογράμμισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η κ. Κοντοχρήστου.

Με την πανδημία να πλήττει τον κλάδο, και την μείωση στην κατανάλωση υγρών καυσίμων να καταγράφεται σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, όλοι προσβλέπουν στην 15η Οκτωβρίου, ημερομηνία έναρξης της διανομής πετρελαίου, με την τιμή εκκίνησης να υπολογίζεται μεσοσταθμικά 83 με 85 λεπτά, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα. Με την τιμή του βαρελιού να έχει μειωθεί λόγω της μειωμένης ζήτησης του πετρελαίου λόγω της πανδημίας, οι βενζινοπώλες εκτιμούν ότι οι διεθνείς εξελίξεις καθορίζουν την τιμή.

Τα αποτελέσματα των εκλογών

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Βενζινοπωλών Νομού Μαγνησίας αναμένεται να συγκροτηθεί σε Σώμα τις επόμενες μέρες. Ψήφησαν 33 μέλη, ενώ σύμφωνα με την καταμέτρηση έλαβαν: Βάσω Κοντοχρήστου 33 ψήφους, Χρήστος Θεοδωρούδης 21, Μαρίνα Σπυράτου 19, Παναγιώτης Αλτίνης 17, Ειρήνη Καμπάρη 11, Μάριος Καρκαλιάς 10 και Στέφανος Μακρής 9 ψήφους.

Στην Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι: Ιωάννης Φατσής, Παναγιώτης Ζήγρας και Αντώνης Κόπανος.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου