ΤΟΠΙΚΑ

Παραγγελίες προϊόντων χωρίς μεσάζοντες

παραγγελίες-προϊόντων-χωρίς-μεσάζον-841768

Συνεχίζονται οι παραγγελίες «Χωρίς Μεσάζοντες» για τα ελληνικά προϊόντα: εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, ξερά κρεμμύδια, παραδοσιακά ζυμαρικά, απορρυπαντικά και χαρτικά, ανακοίνωσε η Ανωση Εθελοντές Βόλου.

Οι παραγγελίες θα γίνονται διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα www.anwsi.gr και τηλεφωνικά καθημερινές, στα τηλέφωνα 24210- 20483, κιν.: 6936212706 (6 έως 9 το απόγευμα).

Η Ανωση Εθελοντές Βόλου προτείνει τη χρήση της ηλεκτρονικής φόρμας για τις παραγγελίες, ενώ ζητεί να υπάρξει ενίσχυση σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

«Θα χρειαστούμε τη στήριξη σας. Σας καλούμε να συμμετέχετε ως εθελοντές στη διανομή, συμπληρώνοντας τη Δήλωση Συμμετοχής Εθελοντών», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 16:00, ενώ οι τηλεφωνικές την Τετάρτη 8 Ιουνίου (6-9 το απόγευμα).

Το Σάββατο 11 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της διανομής στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού, θα πραγματοποιηθεί συλλογή πλαστικών καπακιών, χρησιμοποιημένου τηγανέλαιου, συλλογή από κουτάκια αλουμινίου, φαρμάκων που δεν έχουν λήξει, και τροφίμων που θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου