ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς ψηφοδέλτια οι αντιπρόσωποι σωματείων της ΟΕΒΕΜ

χωρίς-ψηφοδέλτια-οι-αντιπρόσωποι-σωμ-841611

Σήμερα Δευτέρα στις 11:00 αναμένονταν να τυπωθούν τα ψηφοδέλτια για τις αρχαιρεσίες στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Μαγνησίας. Η Εφορευτική Επιτροπή τα τυπώνει λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στις 15:00 λες και πρόκειται για μυστική διαδικασία.

Ουτε και τα αποτελέσματα της ανακήρυξης των υποψηφίων συμβούλων των δύο ψηφοδελτίων που έγινε την Παρασκευή θεώρησε σκόπιμο να τα γνωστοποιήσει, καθώς η Εφορευτική Επιτροπή έκρινε ότι δεν είναι αρμοδιότητά της, ενώ φέρεται να επικαλέστηκε και λόγους προσωπικών δεδομένων.

Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν σήμερα Δευτέρα στα γραφεία της ΟΕΒΕΜ στην οδό Παύλου Μελά 43-45. Θα ξεκινήσουν στις 15:00 και θα ολοκληρωθούν στις 18:00.

Οι αντιπρόσωποι συνολικά 68 Σωματείων θα είναι αυτοί που θα έχουν τον τελευταίο λόγο για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, της εξελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων στην ΟΕΒΕΜ.

Την ψήφο των αντιπροσώπων διεκδικούν δύο ψηφοδέλτια, η Ενωτική Πρωτοβουλία με επικεφαλής των Τρύφων Πλαστάρα και η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία δεν θέλησε να γνωστοποίηση τα ονόματα των υποψηφίων της συντασσόμενη με την απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής.

Από την Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση έγινε γνωστό ότι υποψήφιοι σύμβουλοι είναι οι εξής: Ευαγγελία Αρβανίτη, Κωνσταντίνος Βασιλάκος, Μαρία Γεωργαλά, Θεοδώρα Γούση, Ευαγγελία Διανελλάκη, Ευάγγελος Ζαβός, Δωροθέα Καναβιτσά, Κυριάκος Ματθαιόπουλος, Αθανάσιος Μόσχος, Νικόλαος Πλουμιστός και Γιάννης Φόβος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου