ΤΟΠΙΚΑ

Ποιοί εκλέγονται στο νέο Δ.Σ. της ΟΕΒΕΜ

ποιοί-εκλέγονται-στο-νέο-δ-σ-της-οεβεμ-841394

Η παράταξη «Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση» επικράτησε έναντι της παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία» με επικεφαλής τον Τρύφωνα Πλαστάρα στις σημερινές εκλογές της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας.

Η πράταξη «Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση» έλαβε 34 ψήφους και καταλαμβάνει 6 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η παράταξη «Ενωτική Πρωτοβουλία» 31 ψήφους και 5 έδρες.

Από την «Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση» εκλέγονται οι: Δώρα Καναβιτσά με 32 ψήφους Νίκος Πλουμιστός με 30 ψήφους, Γιάννης Φόβος με 29 ψήφους, Αθανάσιος Μόσχος με 22 ψήφους, Ευαγγελία Αρβανίτη με 18 ψήφους και Ευαγγελία Διανελλάκη με 18 ψήφους.

Από την παράταξη «Ενωτική πρωτοβουλία» εκλέγονται οι: Τρύφων Πλαστάρας με 28 ψήφους, Σεραφείμ Μαουσίδης με 27 ψήφους, Νικόλαος Νάνος- Κωνταντούλας με 25 ψήφους, Κώστας Πελεκούδας με 23 ψήφους και Μαρία Τσελεπή με 23 ψήφους.

Στη ΓΣΕΒΕΕ εκλέγονται οι: από την Ενωτική Πρωτοβουλία οι Πλαστάρας Τρύφωνας με 24 ψήφους ο Σεραφείμ Μαουσίδης με 23 ψήφους και Ελευθέριος Πλαστάρας με 19 ψήφους και από την «Ανεξάρτητη Κίνηση» Δώρα Καναβιτσά με 19 ψήφους και ο Αθανάσιος Μόσχος με 15 ψήφους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου