ΤΟΠΙΚΑ

Ενημέρωση Μπέου για τα προβλήματα σε Πορταριά και Μακρινίτσα

ενημέρωση-μπέου-για-τα-προβλήματα-σε-π-840819

Την Πορταριά και την Μακρινίτσα επισκέφθηκε χθες, στο πλαίσιο της περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Βόλου, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Αχιλλέας Μπέος συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του αντιδημάρχους.

Κατά την επίσκεψή του αυτή ο κ. Μπέος είχε συναντήσεις και συζητήσεις, σε ένα πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα, με τα τοπικά συμβούλια και κατοίκους τόσο της Πορταριάς, όσο και της Μακρινίτσας. Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα προβλήματα των περιοχών αυτών, συζήτησε τρόπους και προοπτικές για την επίλυσή τους, ενώ τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής έδωσαν απαντήσεις όπου απαιτήθηκε από τις ερωτήσεις που τέθηκαν.

Όπως επισημαίνεται από την δημοτική αρχή, «οι επισκέψεις του κ. Μπέου σε κάθε γωνιά, κάθε οικισμό και κάθε ενότητα του Δήμου Βόλου θα συνεχιστούν αφού ένας από τους βασικούς άξονες του προγράμματος με το οποίο επανεξελέγη με το γνωστό θριαμβευτικό αποτέλεσμα η σημερινή Δημοτική Αρχή αφορούσε την ιδιαίτερη προσοχή στην περιφέρεια του Δήμου, δέσμευση που όπως όλες θα τηρηθεί απαρέγκλιτα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου