ΤΟΠΙΚΑ

Επιδότηση κατασκηνώσεων για παιδιά εκπαιδευτικών

επιδότηση-κατασκηνώσεων-για-παιδιά-ε-840436

Από την ΟΛΜΕ για 400 παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών

Τη φιλοξενία 400 παιδιών εκπαιδευτικών ηλικίας από 6 έως 14 ετών για περίοδο 11 ημερών, σε παιδικές κατασκηνώσεις σε όλη την Ελλάδα, με το ποσό των 200 ευρώ ανά παιδί, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει και φέτος η ΟΛΜΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Μαγνησίας.

Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΟΛΜΕ: http://olmeattik.att.sch.gr/new/?p=10102.

Στην ηλεκτρονική τους αίτηση θα επισυνάπτονται η βεβαίωση από την Ε.Λ.Μ.Ε. Μαγνησίας ότι έχει πληρωθεί η συνδρομή για το 2015-16 και η κάρτα μέλους της Ο.Λ.Μ.Ε.

Με κανένα άλλο τρόπο και σε καμία άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση δεν θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.

Σημειώνεται ότι για λόγους λογιστικής τάξης όπως και για λόγους που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας των κατασκηνώσεων, οι γονείς πληρώνουν όλο το ποσό με την αποχώρηση των παιδιών τους από την κατασκήνωση και με τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω και προσκομίζουν τα δικαιολογητικά στην ΟΛΜΕ για να πάρουν πίσω την επιδότηση από την ΟΛΜΕ.

Για τη λήψη βεβαίωσης από την ΕΛΜΕ Μαγνησίας, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να αποστείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], αναφέροντας το ονοματεπώνυμο, την ειδικότητα και το σχολείο που υπηρετούν, μέχρι την Πέμπτη 9 Ιουνίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου