ΤΟΠΙΚΑ

Προκαταρκτική για τα σκουπίδια

προκαταρκτική-για-τα-σκουπίδια-84027
Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία θα ερευνηθούν τυχόν παράνομες ενέργειες από τις οποίες προκύπτει ενδεχόμενος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία εξαιτίας του μεγάλου όγκου των απορριμμάτων στους κάδους της Νέας Ιωνίας, μετά την πολυήμερη παύση της αποκομιδής.
Ο φάκελος της υπόθεσης, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης από την Αστυνομία, θα συμπεριλάβει καταθέσεις αρμόδιων υπηρεσιακών ή και πολιτικών στελεχών και όλα τα σχετικά στοιχεία.

Στο μεταξύ έμφαση στην καθαριότητα της Νέας Ιωνίας δίνει η Δημοτική Αρχή. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Χαρ. Τσαμπάζη χθες και προχθές από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ απασχολήθηκαν τρία απορριμματοφόρα, δύο μικροί φορτωτές και δύο φορτηγά αυτοκίνητα, τα οποία δούλεψαν εργαζόμενοι που απασχολούνται με συμβάσεις 8μηνης διάρκειας. Σημειώνεται ότι πολλά παράπονα υπάρχουν και από τη Δημοτική Ενότητα Αγριάς, όπου γίνεται αποκομιδή μόνον από τα κεντρικά σημεία της περιοχής, ενώ πολύ πιο έντονο είναι το πρόβλημα στα Λεχώνια, στον Άγιο Βλάσιο και Άγιο Λαυρέντιο.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στους Δήμους, όπως αποφάσισαν στη Γενική Συνέλευση της περασμένης Τρίτης, έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία για σήμερα Παρασκευή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου