ΤΟΠΙΚΑ

Νέα βλάβη σε δύο απορριμματοφόρα

νέα-βλάβη-σε-δύο-απορριμματοφόρα-840061

Εμειναν και δεν έγινε η αποκομιδή σε Αλυκές και Νεάπολη – Συχνές οι… ομαδικές βλάβες

Βλάβη σε δύο ταυτόχρονα απορριμματοφόρα της Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Βόλου, είχε ως αποτέλεσμα να μη γίνει την Τετάρτη το πρωί η αποκομιδή των απορριμμάτων από τμήμα των Αλυκών και της συνοικίας της Νεάπολης. Τα σκουπίδια παρέμειναν στους κάδους απορριμμάτων και σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία, δημιουργήθηκε πρόβλημα δυσοσμίας στις συνοικίες.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε από νωρίς το πρωί η Υπηρεσία Καθαριότητας, ενημέρωσε για τη διπλή ταυτόχρονη βλάβη των απορριμματοφόρων, όπως και για την αποκομιδή που αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γερασμένος στόλος απορριμματοφόρων της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Βόλου, παρουσιάζει βλάβες.

Τον περασμένο Αύγουστο, τρία απορριμματοφόρα είχαν χαλάσει ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να μην γίνει η αποκομιδή σε μεγάλο τμήμα της Ν. Ιωνίας που εξυπηρετείται από πέντε συνολικά οχήματα.

Αλλα τρία είχαν χαλάσει τον περασμένο Ιανουάριο και δεν έγινε η αποκομιδή στις Αλυκές.

Δύο ταυτόχρονα χάλασαν τον περασμένο Μάρτιο και δεν έγινε η αποκομιδή σε Ν. Δημητριάδα και Κάραγατς.

Ο στόλος των απορριμματοφόρων πάει ομαδικώς… συνεργείο, από διαρκείς βλάβες που παρουσιάζονται.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι μόλις προ δύο ημερών, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ είχε αναρτηθεί η έγκριση προμήθειας ανταλλακτικών και επισκευής για επτά απορριμματοφόρα του δήμου Βόλου.

Τα… χρόνια που κουβαλούν στην πλάτη τους τα απορριμματοφόρα, είναι η αιτία για να παθαίνουν απανωτές βλάβες και η ανανέωση του στόλου, κρίνεται επιτακτική.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου