ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μαγνήτισαν τα βλέμματα οι αστραφτερές Harley

μαγνήτισαν-τα-βλέμματα-οι-αστραφτερέ-839851

Στο κέντρο της πόλης του Βόλου

Mε μια γκαζιά… αποχαιρέτησαν προχθές το Βόλο περίπου 50 μηχανές Harley Davidson με τους αναβάτες τους, που ξεκίνησαν oι περισσότεροι από την Πολωνία, διέσχισαν αρκετές χώρες και από τη Βόρειο Ελλάδα έφτασαν στο Βόλο όπου έμειναν για τέσσερις μέρες.

Η «έξοδός» τους, από την οδό Δημητριάδος προς την Γρηγορίου Λαμπράκη, γύρω στις 10 το πρωί ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Το θέαμα των αστραφτερών μηχανών που κινούνταν μαζικά ανάμεσα στα αυτοκίνητα έκοβε πραγματικά την ανάσα.

Πολλοί διερχόμενοι οδηγοί και πεζοί σταμάτησαν προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά τις θρυλικές μηχανές της Harley Davidson, ενώ δεν ήταν λίγοι και αυτοί που έσπευσαν να φωτογραφίσουν τα όμορφα δίτροχα.

Η συγκεκριμένη παρέα των φίλων της Harley Davidson δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την πόλη του Βόλου. Από το 2013 και μετά είναι η δεύτερη χρονιά που μετά από συνεννόηση με μέλη του Συλλόγου Φίλων της Harley Davidson στο Βόλο, αποφάσισαν να κάνουν αυτό το ταξίδι και να απολαύσουν εκτός από την πόλη και πολλά μέρη στο Πήλιο.

Το καθημερινό τους πρόγραμμα από τις 27 Μαΐου που «πάτησαν» στο Βόλο μέχρι και χθες που αναχώρησαν περιλάμβανε επισκέψεις σε διάφορα χωριά και παραλίες του Πηλίου, ενώ τα βράδια επέστρεφαν στην πόλη απολαμβάνοντας φαγητό και ποτό σε διάφορα καταστήματα της περιοχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου