ΤΟΠΙΚΑ

Επιμορφωτικά σεμινάρια από το ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου

επιμορφωτικά-σεμινάρια-από-το-ιιεκ-δή-839808

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Βόλου θα υλοποιήσει επιμορφωτικά σεμινάρια, σχετικά με τις ειδικότητές του. Στόχος της διεξαγωγής των σεμιναρίων, όπως δήλωσε η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ κ. Αναστασία Μορφογιάννη, είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες, ανέργους, εργαζόμενους, σπουδαστές και όχι μόνο, να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει, να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Με την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς, το ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου θα παρέχει, όπως δήλωσε και ο Νόμιμος Εκπρόσωπος του ΔΙΕΚ, κ. Απόστολος Ζαρκάδας – Βεργής, μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων για σπουδαστές και επαγγελματίες με σκοπό την ανάπτυξη των πρακτικών γνώσεων για τη βελτίωση των μεθόδων εργασίας τους.

Για την περίοδο 2020-2021 θα υλοποιηθούν τα κάτωθι σεμινάρια:

  1. Τεχνικές Αργυροχρυσοχοΐας: Εισαγωγή στις βασικές έννοιες, δέσιμο πέτρας, βασικές και σύνθετες τεχνικές χρυσοχοΐας.
  2. Κεραμική Τέχνη: δημιουργία κεραμικών αντικειμένων με διάφορες τεχνικές, τεχνική λούστρου, ανάλυση όγκου, τροχός, υαλώματα
  3. Πρωτότυπες δημιουργίες κοσμημάτων και αξεσουάρ: με τεχνικές ύφανσης από διάφορες χώρες, ανανέωση γκαρνταρόμπας με ιδιαίτερες τεχνικές βαφής, στάμπας και απλικαρίσματος.
  4. Ηλεκτρονικών Υπολογιστών : α) χειρισμός Η/Υ από απλούς χρήστες, γνωριμία με το Word, Excel, Διαδίκτυο, β) δημιουργία ιστοσελίδας στο περιβάλλον WordPress, και Εκμάθηση Power Point, γ) Διαφήμιση στα Social Media: Facebook-Google+, LinkedIn, Twitter, Pinterest (πουλήστε μέσα από το pinterst), δ) Σύνταξη Ψηφιακού Βιογραφικού Σημειώματος, Εκμάθηση και εισαγωγή στην MySQL
  5. Μαγειρικής- Γαστρονομίας: Ελληνικές εορταστικές συνταγές.
  6. Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ): Για εργαζόμενους και επιχειρήσεις.
  7. Management Μικρών Τουριστικών Επιχειρήσεων-Διαχείριση ολικής ποιότητας.
  8. 8. Δημιουργία τουριστικών εμπειριών – Μοχλός ανάπτυξης των τουριστικών επιχειρήσεων.
  9. Διαχείριση αποθήκης για την Επισιτιστική –Τουριστική Επιχείρηση (Food and Beverage)
  10. Ζωγραφική.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου (εάν και εφόσον συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ενδιαφερομένων), Ρήγα Φεραίου 1 και Χείρωνος σε δίμηνους κύκλους των 27 ωρών. Το κόστος του κάθε κύκλου κυμαίνεται από 40,00€ έως 50,00 €. Οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου και οι υπάλληλοι του Δήμου και της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα σεμινάρια με 50% έκπτωση στο συνολικό κόστος.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο τηλέφωνο 24210 56446 και στα γραφεία της σχολής.

Εγγραφές από 20 έως 30 Οκτωβρίου 2020, καθημερινά 10:00-15:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου