ΤΟΠΙΚΑ

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην ΠΑΘΕ

αποκαταστάθηκε-η-κυκλοφορία-στην-παθ-839577

Κλειστή για σχεδόν εννέα ώρες παρέμεινε η ΠΑΘΕ μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ύψος της Σούρπης, στο οποίο βρήκε φρικτό θάνατο ένας οδηγός νταλίκας, ο οποίος απανθρακώθηκε μέσα στο όχημά του.

Ειδικότερα, από τις 2.20 τα ξημερώματα μέχρι και τις 11 σήμερα το πρωί, η εθνική οδός παρέμενε κλειστή και η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπονταν μέσω Αλμυρού.

Στην πολύωρη επιχείρηση τόσο για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, όσο και για την απομάκρυνση της νταλίκας από το σημείο του δυστυχήματος, έλαβαν μέρος τόσο δύναμη της Πυροσβεστικής Αλμυρού και Βόλου, όσο και της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου».

Ειδικά για την απομάκρυνση της καμένης νταλίκας απαιτήθηκε η χρήση γερανού.

Υπενθυμίζεται ότι, το τροχαίο σημειώθηκε σήμερα στις 2.20 τα ξημερώματα στην ΠΑΘΕ στο ύψος της Σούρπης, όταν νταλίκα που μετέφερε μπύρες και κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα εξετράπη της πορείας της, πέρασε τις προστατευτικές μπάρες, ανατράπηκε και ανεφλέγη.

Ο οδηγός της νταλίκας, 47 χρόνων, πατέρας δύο παιδιών από τις Σέρρες, εγκλωβίστηκε στο όχημα και μετά από μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκε, δυστυχώς απανθρακωμένος.

Ακολούθως, στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» για την απομάκρυνση της νταλίκας που ολοκληρώθηκε περίπου στις 11 το πρωί, οπότε και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην ΠΑΘΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου