ΤΟΠΙΚΑ

Καταδίωξη Ι.Χ. στο κέντρο του Βόλου

καταδίωξη-ι-χ-στο-κέντρο-του-βόλου-837143

Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών της ΔΙΑΣ για έλεγχο. Οδηγός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου ηλικίας 35 ετών καταδιωκόταν προχθές από μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ επί δύο με τρία χιλιόμετρα.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 4.45 το απόγευμα ενώ ο 35χρονος βρισκόταν στην Αθηνών κοντά στο Πεδίον του Άρεως. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, όμως εκείνος σε ανύποπτη χρονική στιγμή ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει τον έλεγχο. Ακολούθησε καταδίωξη μέχρι και το κέντρο του Βόλου.

Σε κάποια στιγμή ο 35χρονος προσποιήθηκε ότι θα σταματούσε για τον έλεγχο μειώνοντας την ταχύτητα όμως στη συνέχεια αποπειράθηκε να διαφύγει τον έλεγχο. Τελικά ακινητοποιήθηκε στο κέντρο του Βόλου και συνελήφθη. Χθες οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου απ’ όπου και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα.

Στο μεταξύ η κράτησή του ήρθη. Να επισημανθεί ότι ο 35χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές με παρόμοιες πράξεις.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου