ΤΟΠΙΚΑ

Επεσαν σε ρέμα βάθους 15 μέτρων ~ Από θαύμα σώθηκε ζευγάρι Λαρισαίων

επεσαν-σε-ρέμα-βάθους-15-μέτρων-από-θαύμ-834576

Στις Μηλιές με το Ι.Χ. τους, ενώ επέστρεφαν από διακοπές

Το χάρο με τα μάτια του είδε ζευγάρι Λαρισαίων που είχε τύχη βουνό την Τετάρτη γύρω στις 9 το πρωί όταν το αυτοκίνητο μάρκας Toyota Yaris, στο οποίο επέβαινε σε δεξιά στροφή έφυγε από την πορεία του και εκτοξεύτηκε με φόρα σε ρέμα βάθους δεκαπέντε μέτρων.

Το αυτοκίνητο του νεαρού ζευγαριού, που επέστρεφε από διακοπές στις Μηλιές στη Λάρισα, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκρατήθηκε από την πυκνή βλάστηση και τελικά προσγειώθηκε με μικρή δύναμη στο έδαφος και στις τέσσερις ρόδες του, χωρίς οι επιβάτες του να υποστούν τον παραμικρό τραυματισμό.

Το τροχαίο συνέβη στον επαρχιακό δρόμο Μηλεών στο ύψος του ρέματος Μπελεγρίνο. Λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και το πέταλο που κάνει το σημείο, ο 37χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί δεξιά σε σχέση με την πορεία του και σε δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο να βγει από το δρόμο.

Στο μεταξύ, διερχόμενοι οδηγοί δεν υπήρχαν για να ειδοποιήσουν και την Αστυνομία, όμως ευτυχώς το ζευγάρι ήταν καλά, βγήκε μόνο του από το αυτοκίνητο και άρχισε να κορνάρει. Κάτοικοι σπιτιού που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση τους εντόπισαν και ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών.

Επί τόπου έσπευσαν οι αστυνομικοί, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου που ειδοποιήθηκε δεν χρειάστηκε να κάνει τελικά επέμβαση. Το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών συνεχίζει την προανάκριση.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου