ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας με επιχειρηματίες του Ανατολικού Πηλίου

συνάντηση-του-επιμελητηρίου-μαγνησί-832973

Παρευρέθηκε στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Συλλόγου Επαγγελματιών Ζαγοράς «Ξένιος Ζευς

Στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Συλλόγου Επαγγελματιών Ζαγοράς «Ξένιος Ζευς», παρευρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αρ. Μπασδάνης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Μαγνησίας – Β. Σποράδων Γρηγόρης Μαντάς, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Πρόεδρος του Μεταποιητικού Τμήματος Μιχάλης Σπανός και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Μαγνησίας – Β. Σποράδων Κώστας Ζιαμπάς.

Ο κ. Μπασδάνης δήλωσε ότι το Επιμελητήριο βρίσκεται δίπλα τους για να προωθήσει τον αναπτυξιακό χαρακτήρα και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. «Θέλουμε δίπλα μας όλους επιχειρηματίες της Μαγνησίας για να μπορέσουμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις προσπάθειές μας», δήλωσε.

Η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου έγινε δεκτή με ιδιαίτερη θέρμη από τους επαγγελματίες με τον πρόεδρο του Συλλόγου Θανάση Μπαρούτα, να καλωσορίζει τους εκπροσώπους του Φορέα, τονίζοντας την σημασία που έχει το «επιχειρείν» στην περιοχή.

Ο κ. Μπασδάνης τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία που δίνει η διοίκηση του Επιμελητηρίου στην ορθή αξιοποίηση των χρημάτων των μελών, υπογραμμίζοντας πως γίνονται «στοχευμένες δράσεις που θέλουμε να φέρνουν αποτελέσματα».

Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για τη δημιουργία Οργανισμού Προβολής του Αεροδρομίου, τη συνεργασία με το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου Κίνας, αλλά και την συμμετοχή σε στοχευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, είτε ως Επιμελητήριο είτε στηρίζοντας μεμονωμένα τους επιχειρηματίες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου