ΤΟΠΙΚΑ

Κλείσιμο χρονιάς με δρώμενο στο ΚΔΑΠ Πορταριάς

κλείσιμο-χρονιάς-με-δρώμενο-στο-κδαπ-π-830754

Με την λήξη του χειμερινού προγράμματος, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Πορταριάς, διοργανώνει την καλοκαιρινή του εκδήλωση.

Σημειώνεται ότι το Κ.Δ.Α.Π. Πορταριάς αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2016-2020, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η Ε.Ε.Τ.Α.Α. και ανάδοχος του έργου είναι η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και έχει παραδοσιακή φυσιογνωμία, πάντα υπέρμαχοι της διάδοσης των Εθίμων και συνηθειών του τόπου, επίσης λειτουργούν κινητικά, μουσικά και εικαστικά εργαστήρια. Αναλυτικότερα στο Κ.Δ.Α.Π. λειτουργούν τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής και μουσικών παιχνιδιών καθώς επίσης εικαστικών κατασκευών, ζωγραφικής, κίνησης και χορού, κεντητικής και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Κύριο μέλημα των παιδαγωγών του Κ.Δ.Α.Π. Πορταριάς αποτελεί η ασφαλής απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον τους , αναδεικνύοντας την δημιουργικότητά τους, βελτιώνοντας τις εκφραστικές τους δυνατότητες και προπαντός ψυχαγωγώντας τα.

Τέλος στόχος του Κ.Δ.Α.Π. είναι όλα τα παιδιά να επικοινωνούν μεταξύ τους σε κλίμα ελευθερίας και ασφάλειας, χωρίς ανταγωνισμούς και σκοπιμότητες, με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και προσωπικότητα του κάθε παιδιού.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στις 6:30 μμ, στο θεατράκι “Aϊταφίτικο” της Πορταριάς είναι η ετήσια γιορτή κλεισίματος της χειμερινής περιόδου του Κ.Δ.Α.Π. Πορταριάς και θα περιλαμβάνει παρουσίαση χορογραφιών, αλλά και παιχνίδια εξωτερικού χώρου, όπου μπορούν όλα τα παιδιά με την καθοδήγηση των επιμορφωτών του Κέντρου να παίξουν και να διασκεδάσουν.

Για όλους τους μικρούς φίλους που θα παρευρεθούν, θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις και θα προσφερθούν αναψυκτικά σ’ όλους τους συμμετέχοντες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου