ΤΟΠΙΚΑ

Παρουσίαση του έργου του ιατρού Γιάννη Κωστή

παρουσίαση-του-έργου-του-ιατρού-γιάνν-827951

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, ο Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος, το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου και οι εκδόσεις «ΗΡΑ» παρουσιάζουν το βιβλίο του γιατρού Γιάννη Κωστή «Ποια Ιατρική; Με ποια Πολιτική».

Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. Ομιλητές – σχολιαστές θα είναι οι Ευθύμης Τσάμης πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, Χαράλαμπος Μάνδρος παθολόγος νοσοκομείου Βόλου και Παύλος Μαλινδρέτος πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Βόλου. Συντονίζει η κ. Μαίρη Γαβαλά πρόεδρος Ελληνογαλλικού Συνδέσμου.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί θεατρική παράσταση του έργου «Επί σκοπού δωροδοκία» αποτελούμενου από επτά μονόπρακτα του ίδιου συγγραφέα, θίγοντας και σατιρίζοντας την παραοικονομία στα νοσοκομεία. Τα μονόπρακτα μαζί με άλλα περιέχονται στο βιβλίο.

Το έργο σκηνοθετούν η Ευαγγελία Χαρίτου και η Νάνσυ Λούμπαρδου, ενώ τη μουσική επιμελείται ο Άρης Κούγκουλος. Τα ρούχα πρότεινε η Χαρούλα Νικολάου και οι φωτογραφίες είναι της Αλκμήνης Χαρμάνη. Παίζουν οι Ευαγγελία Χαρίτου, Νάνσυ Λούμπαρδου, Νάνσυ Λάινα, Ζωή Πολυμέρου, Άρης Κούγκουλος, Χαρούλα Νικολάου, Αλκμήνη Χαρμάνη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου