ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση λήξης της χρονιάς στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

εκδήλωση-λήξης-της-χρονιάς-στο-σχολεί-827288

Η τελική εκδήλωση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου, (Χείρωνος & Επτά Πλατανίων) για τη σχολική χρονιά 2015 – 2016, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την παρουσίαση των δραστηριοτήτων και των σχεδίων δράσης του σχολείου κατά τη φετινή σχολική χρονιά, θεατρικό δρώμενο με θέμα την αναβίωση παραδοσιακού γάμου, απονομή επαίνων σε εκπαιδευόμενους για τη συμμετοχή τους σε διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα και την ανακοίνωση της ίδρυσης Παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας της Πανελλήνιας Ένωσης Φοιτούντων και Αποφοίτων Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας – ΠΕΦΑΣΔΕ, από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Λαύκα Γεώργιο.

Ήταν ακόμα μια χρονιά πλούσια σε δράσεις και προγράμματα για το ΣΔΕ Βόλου που συνεχίζει για 12η χρονιά να προσφέρει τη δεύτερη ευκαιρία σε ενήλικους συμπολίτες μας που επιθυμούν να ολοκληρώσουν την υποχρεωτική εκπαίδευση και να αποκτήσουν απολυτήριο γυμνασίου. Οι εγγραφές γίνονται καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, απογευματινές ώρες, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας που στεγάζεται στο Συγκρότημα Μουρτζούκου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421048762.

Κατά τη φετινή σχολική χρονιά υλοποιήθηκαν πολύ ενδιαφέροντα σχέδια δράσης, όπως Σκάκι, Ενημερωμένος Καταναλωτής, ο Εθελοντισμός στην οικονομική κρίση, Διατροφή και Υγεία, Θέατρο Σκιών – Καραγκιόζης, η Εφημερίδα του ΣΔΕ, Φωτογραφία, Τοπική Ιστορία, Πολιτισμικό Χρονολόγιο, Επιτραπέζιο Παιχνίδι. Όλη η δουλειά των εκπαιδευομένων κι ένα θεατρικό δρώμενο – έκπληξη θα παρουσιαστούν στην ετήσια εκδήλωση του ΣΔΕ Βόλου για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας στο θεσμό των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου και ώρα 7 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΔΕ Βόλου.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την απονομή των απολυτηρίων στους τελειόφοιτους του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, ενώ στο χώρο του σχολείου θα εκτίθενται διάφορες δημιουργίες και έργα που οι εκπαιδευόμενοι δημιούργησαν στα πλαίσια των σχεδίων δράσης του ΣΔΕ Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου