ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Δωρεά ομογενούς που «ζέστανε» καρδιές

δωρεά-ομογενούς-που-ζέστανε-καρδιέ-826291

Ομογενής προσέφερε 1.000 ευρώ στον «Εσταυρωμένο» για την αγορά καυσόξυλων σε άπορες οικογένειες

Συγκινητική η πρωτοβουλία άγνωστου δωρητή να προσφέρει το ποσό των 1.000 ευρώ στον «Εσταυρωμένο», ενισχύοντας με περισσή γενναιοδωρία την προσπάθεια για αγορά καυσόξυλων, προκειμένου να ζεσταθούν άπορες οικογένειες στη διάρκεια χειμώνα.

Με την διανομή 30 κυβικών καυσόξυλων για την ενίσχυση 15 άπορων οικογενειών, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο «Εσταυρωμένος», αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη δραστηριότητα που επαναλαμβάνεται κάθε φθινόπωρο, με διαδικτυακή ανάρτηση.

Η συνολική αξία των ξύλων ανήλθε στο ποσό των 2.000 ευρώ, το οποίο καλύφθηκε κατά το ήμισυ από την γενναιόδωρη χρηματική προσφορά νέου που βρίσκεται στο Λονδίνο και παρακολουθεί τις αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Παράλληλα, ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες, κατέθεσαν το υπόλοιπο ποσό, με τον «Εσταυρωμένο» να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη.

Με τα αιτήματα για στήριξη να αυξάνονται, συνεχίζονται οι προσπάθειες του συλλόγου για την κάλυψη άμεσων αναγκών σε περιπτώσεις όπου η δυστυχία περισσεύει. Απορες οικογένειες που δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος ζητούν την βοήθεια του «Εσταυρωμένου», που στηρίζει κρατούμενους, αποφυλακισμένους και τις οικογένειές τους, αναξιοπαθούντες και μονογονεϊκές οικογένειες, ως «φύλακας άγγελος» δεκάδων ψυχών.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Λάμπρο Γιωτόπουλο, ο οποίος υπογράμμισε ότι «πολλοί είναι εκείνοι που πληροφορούνται τις δράσεις του συλλόγου μέσω της ιστοσελίδας του «Εσταυρωμένου», ενισχύοντας διακριτικά το έργο και τις προσπάθειες που καταβάλλονται. Τα χρήματα που ο σύλλογος διαθέτει κάθε μήνα για το έργο του, προέρχονται από δωρεές».

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι αποστολές ενδυμάτων και ειδών πρώτης ανάγκης σε κρατούμενους, η προσφορά βοηθημάτων ή τροφίμων σε άπορες οικογένειες και η στήριξη όσων αναζητούν τα αναγκαία για να πορευτούν. Σε εποχές δύσκολες για πολλές οικογένειες, ο σύλλογος συνεχίζει διακριτικά το έργο προσφοράς, με την στήριξη των ανώνυμων δωρητών να ενθαρρύνει την προσπάθεια.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου