ΤΟΠΙΚΑ

Και φέτος το Tsagarada Escape Festival

και-φέτος-το-tsagarada-escape-festival-826275

Για έκτη συνεχή χρονιά, ο Τουριστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Τσαγκαράδας, πραγματοποιεί το «Tsagarada Escape Festival 2018» από 21 έως 24 Ιουνίου, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας & Σποράδων και τη στήριξη του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει μια σειρά δραστηριοτήτων στη φύση όπως: αναρρίχηση, κατάβαση φαραγγιών, rappel, πεζοπορία, θαλάσσιο κανό, stand up paddle boarding, τοξοβολία, ιππασία, εναέρια διαδρομή (flying fox), paintball και γιόγκα, όλα σχεδιασμένα και εκτελεσμένα από εξειδικευμένα γραφεία υπαίθριων δραστηριοτήτων του Πηλίου (mountain escapes, hike away, shakayak, volos racoon city) αλλά και φορείς όπως ο Ιππικός Φυσιολατρικός Όμιλος Μηλεών (ιππασία), ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου (τοξοβολία) και ο Ε.Ο.Σ. Αγχιάλου (αναρρίχηση, rappel).

Επίσης θα πραγματοποιηθούν: Θεματική βραδιά «Τα μονοπάτια του Πηλίου – Προοπτικές και δυνατότητες ανάπτυξης», σεμινάρια ναυαγοσωστικής από τη Life Guard Hellas και Α’ Bοηθειών από την ΕΠΙΖΩ, μυθολογικό κυνήγι θησαυρού στο δάσος. Τέλος, την Παρασκευή 22 Ιουνίου ο Γιώργος Γάκης και οι Troublemakers θα χρωματίσουν μουσικά το βράδυ μας με ροκ ήχους.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι επιχειρήσεις του Τουριστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου Τσαγκαράδας θα παρέχουν προνομιακές τιμές και προσφορές τις ημέρες του Φεστιβάλ, ενώ μικρό λεωφορείο θα εκτελεί εσωτερικά δρομολόγια που θα συνδέουν τις συνοικίες του χωριού με την παραλία του Μυλοποτάμου.

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες εντός του προγράμματος του Φεστιβάλ είναι δωρεάν και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κάνουν προκρατήσεις στη Γραμματεία της διοργάνωσης στο 6975322472.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου