ΤΟΠΙΚΑ

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας του «Κάμελ»

νέα-απόπειρα-αυτοκτονίας-του-κάμελ-826023

Δεν συμπληρώθηκε 24ωρο, από όταν ο 37χρονος Βολιώτης που συνηθίζει να κυκλοφορεί στους δρόμους με ένα μπουκάλι βενζίνη και είναι γνωστός ως «Κάμελ» εντοπίστηκε πεσμένος καταμεσής του δρόμου με κομμένες φλέβες μπροστά από το στρατόπεδο Γεωργούλα και χθες το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι έκανε άλλη μία απόπειρα αυτοκτονίας. Γύρω στη 13:00 ο «Κάμελ» εθεάθη να περπατάει στη Λαρίσης και να έχει και πάλι αίματα στα χέρια. Αμεση ήταν και σε αυτή την περίπτωση η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ Βόλου.

Πλήρωμα ασθενοφόρου μετέβη στο σημείο και παρέλαβε άμεσα τον τραυματισμένο. Ο 37χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και εισήχθη Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για παροχή πρώτων βοηθειών λίγες ώρες μετά την διακομιδή του προχθές το απόγευμα.Το μαρτύριο του «Κάμελ», που δηλώνει άστεγος και χωρίς οικογένεια, φαίνεται ότι δεν έχει τέλος.

Μετά από δέκα χρόνια από την έναρξη της οικονομικής κρίσης, τότε που έκανε τις πρώτες «παρουσιάσεις» του στην τοπική κοινωνία, απειλώντας να αυτοκτονήσει από ταράτσες δημόσιων κτιρίων, βρίσκεται και πάλι στην ίδια δυσάρεστη θέση, μόνος και απροστάτευτος, δίχως κανείς να παρεμβαίνει για να τον βοηθήσει. Μάλιστα σήμερα είναι εκτεθειμένος και στους κινδύνους του κορονοϊού.
Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου