ΤΟΠΙΚΑ

Εκρηξη σε διαμέρισμα στον Βόλο από γκαζάκι για καφέ

εκρηξη-σε-διαμέρισμα-στον-βόλο-από-γκα-824946

Πανικός και αναστάτωση σε διαμέρισμα γ’ ορόφου πολυκατοικίας στη Ρήγα Φεραίου την Κυριακή. Στις 4 το απόγευμα, γκαζάκι για καφέ, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξερράγη, ενώ η ένοικος του σπιτιού βρισκόταν στην κουζίνα και έκανε εργασίες. Από την ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε ωστικό κύμα το οποίο κατέστρεψε ντουλάπια, οικοσυσκευή, παντζούρια, παράθυρα.

Η γυναίκα, μία Βολιώτισσα ηλικίας περίπου 35 ετών, παρελήφθη σοκαρισμένη από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για λόγους πρόληψης. Στον τόπο ήδη είχαν μεταβεί δύο πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της Αστυνομίας.

Ευτυχώς από την έκρηξη δεν προκλήθηκε πυρκαγιά, ενώ δεν τραυματίστηκαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη. Οι ζημιές στην κουζίνα από το ωστικό κύμα που δημιουργήθηκε ήταν ύψους περίπου 2.000 ευρώ, ενώ η διασωθείσα περιουσία ύψους 98.000 ευρώ.

Πηγές από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου επεσήμαιναν ότι οι πολίτες θα πρέπει να επιδεικνύουν μεγάλη προσοχή όταν χρησιμοποιούν γκαζάκι.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου