ΤΟΠΙΚΑ

11 προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Βόλου

11-προσλήψεις-επικουρικού-προσωπικού-σ-823742

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του Διοικητή της 5ης Υ.Πε. Θεσσαλίας –Στ. Ελλάδος, υπεγράφηκαν χθες, μετά από έγκριση του Υφυπουργού Υγείας, και αναρτήθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, 21 αποφάσεις πρόσληψης λοιπού επικουρικού προσωπικού για τα νοσοκομεία της Θεσσαλίας και ειδικότερα 11 αποφάσεις πρόσληψης στο Νοσοκομείο Βόλου, 2 αποφάσεις πρόσληψης στο Νοσοκομείο Λάρισας και 8 αποφάσεις πρόσληψης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι μέχρι τώρα, στα πέντε νοσοκομεία της Θεσσαλίας έχουν αναλάβει υπηρεσία, εκτός των ανωτέρω, 269 άτομα επικουρικό προσωπικό, δηλαδή 246 άτομα λοιπό (νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό) και 23 γιατροί, από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Από την 5η Υ.Πε. αναφέρεται ακόμη πως στον ηλεκτρονικό κατάλογο επικουρικών ιατρών που τηρεί δεν υπάρχουν υποψήφιοι προς πρόσληψη επικουρικοί ιατροί για να καλύψουν άλλες 15 θέσεις οι οποίες είναι εγκεκριμένες από το Υπουργείο Υγείας.

Τέλος, επισημαίνεται πως συνεχίζεται η διαδικασία των εγκρίσεων για άλλες 51 θέσεις λοιπού επικουρικού προσωπικού για τα νοσοκομεία της Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου