ΤΟΠΙΚΑ

Με τηλεργασία οι υπάλληλοι του Δημαρχείου Ν. Πηλίου λόγω κρούσματος

με-τηλεργασία-οι-υπάλληλοι-του-δημαρχ-823489

Με τη μέθοδο της τηλεργασίας θα ασκούν τα καθήκοντά τους οι υπάλληλοι γραφείου που εργάζονται στην έδρα του Δήμου Νοτίου Πηλίου στην Αργαλαστή, σε όλα τα Τμήματα, μετά τη διάγνωση ότι συνεργάτης του Δημάρχου είναι θετικός στον κορονοϊό.

Η τηλεργασία, όπως ανακοινώθηκε από τη δημοτική αρχή, θα έχει ισχύ για τις επόμενες ημέρες και μέσω αυτής θα εργάζονται οι υπάλληλοι, ενώ η απόφαση αυτή ελήφθη για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Οι υπάλληλοι θα επιστρέψουν στην Υπηρεσία τους μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του μοριακού τεστ που έχει προγραμματιστεί από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19/11/2020, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα τους κοινοποιηθεί.

Όσον αφορά στους δημότες, στους οποίους συνιστάται να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, θα εξυπηρετούνται μέχρι νεωτέρας από τα Περιφερειακά Γραφεία των Δημοτικών Ενοτήτων Μηλεών, Αφετών και Τρικερίου και από τα ΚΕΠ Συκής και Καλών Νερών.

Τέλος τα επείγοντα περιστατικά του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» θα εξυπηρετούνται από τους υπαλλήλους των άλλων δύο προγραμμάτων Μηλεών και Αφετών.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Μιχ. Μιτζικός δήλωσε: «Πρώτο μέλημά μας είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Από την αρχή της εφαρμογής των προληπτικών μέτρων που εφάρμοσε η Κυβέρνηση για την προστασία και την αποφυγή της μετάδοσης του κορωνοϊού, αποφασίστηκε η εξυπηρέτηση του κοινού μόνο με ραντεβού και ηλεκτρονικά και όχι αυτοπρόσωπα. Επιπλέον επιστήσαμε την προσοχή για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας (αποστάσεις, μάσκες, χρήση απολυμαντικών). Σήμερα έγινε απολύμανση όλων των χώρων του Δημαρχείου Αργαλαστής. Αποφασίσαμε την μέθοδο της τηλεργασίας για όλους του υπαλλήλους του Δήμου μας στην Αργαλαστή για διάστημα μιας εβδομάδας για καθαρά προληπτικούς λόγους, καθώς και τη διενέργεια μοριακού τεστ σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου. Μετά τα αποτελέσματα του τεστ θα επιστρέψουν στα γραφεία τους τηρώντας τα μέτρα προστασίας και εφαρμόζοντας την εκ περιτροπής εργασία και τηλεργασία, σύμφωνα με τις εγκυκλίους του Υπουργείου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου