ΤΟΠΙΚΑ

Νέα διασταση στην απόπειρα ανθρωποκτονίας 40χρονου Βολιώτη

νέα-διασταση-στην-απόπειρα-ανθρωποκτ-823291

Ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο εμφάνισης ανά δεκαπενθήμερο στο οικείο αστυνομικό τμήμα αφέθηκε χθες με απόφαση Ανακρίτριας – Εισαγγελέα η 26χρονη Βολιώτισσα, που συνελήφθη με ένταλμα στις 22 Ιουνίου για απλή συμμετοχή σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, τον Νοέμβριο του 2015.

Η 26χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε στην Ανακρίτρια Βόλου ότι όχι μόνο δεν έστησε πλεκτάνη σε 40χρονο Βολιώτη για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με μαχαιρώματα σε πυλωτή πολυκατοικίας, αλλά εκείνο το βράδυ έπεσε και θύμα απόπειρας βιασμού.

Η κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο μηνυτής την απομόνωσε σε πυλωτή πολυκατοικίας, με σκοπό να τη βιάσει και ο συγκατηγορούμενός της, 35χρονος Αλβανός, εναντίον του οποίου ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επενέβη για τη γλιτώσει.

Πάνω σε αυτό το επεισόδιο, όπως υποστήριξε, ο μηνυτής τραυματίστηκε στο λαιμό και στο χέρι και όχι επειδή δέχτηκε επίθεση σε ανύποπτη χρονική στιγμή, ενώ βρισκόταν με την ίδια σε ραντεβού με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά, όπως κατήγγειλε ο 40χρονος Βολιώτης στις αστυνομικές αρχές.

Το ίδιο υποστήριξε και ο 35χρονος Αλβανός, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος για υπόθεση ναρκωτικών, που οδηγήθηκε επίσης ενώπιον της Ανακρίτριας Βόλου χθες συνοδεία αστυνομικών, και εναντίον του η Ανακρίτρια και ο Εισαγγελέας εξέδωσαν νέα απόφαση προφυλάκισης για το καινούργιο αδίκημα που είναι κακουργηματικού περιεχομένου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος Βολιώτης κατήγγειλε ότι η 26χρονη Βολιώτισσα και ο 35χρονος Αλβανός του έστησαν πλεκτάνη με σκοπό να τον σκοτώσουν. Ισχυρίστηκε ότι βραδινή επικοινωνία με την 26χρονη μέσω κινητού τηλεφώνου οδήγησε σε ραντεβού πολυκατοικίας για ερωτική συνεύρεση καθώς η 26χρονη, σύμφωνα πάντοτε με όσα ισχυρίστηκε, εκδίδεται.

Ωστόσο, το ραντεβού εξελίχθηκε σε παγίδα, καθώς ο 40χρονος υποστήριξε ότι ήταν στημένο από την κατηγορούμενη μετά από σκηνικό ερωτικής αντιζηλίας που είχε από τον 35χρονο Αλβανό σύντροφό της. Κατά τη διάρκειά του σε πυλωτή εμφανίστηκε ο σύντροφό της, ο οποίος του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε.

Η καταγγελία όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν υπό έρευνα. Η Ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Βόλου στις 22 Ιουνίου εξέδωσε εντάλματα σύλληψης.

Η 26χρονη είχε οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου και μετά την παραπομπή της στην Ανακρίτρια είχε ζητήσει και λάβει προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία με υποθέσεις για κλοπές και ναρκωτικά.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου