ΤΟΠΙΚΑ

Μάνα και γιοι επιτέθηκαν σε 75χρονο στο Κεραμίδι

μάνα-και-γιοι-επιτέθηκαν-σε-75χρονο-στο-822781

Σύλληψη και δικογραφίες μετά από καταγγελία

Μάνα και γιοι εξύβριζαν, απειλούσαν, και επιτίθονταν σωματικά σε 75χρονο. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Κεραμίδι προχθές πρωινή ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας έπαιρνε νερό από βρύση όταν εκείνοι εμφανίστηκαν μπροστά του και άρχισαν να του επιτίθενται φραστικά και σωματικά. Ο 75χρονος άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τελικά οι δράστες φοβήθηκαν και αποχώρησαν. Τραυματισμένος μεταφέρθηκε με ΤΑΞΙ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την λήψη των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της διαφοράς ήταν τα ζώα της οικογένειας. Ο 75χρονος είχε ζητήσει να μην επιτρέπουν στα μουλάρια τους να μπαίνουν στα κτήματά του καθώς προκαλούσαν ζημιές. Μάλιστα είχε απευθυνθεί στην οικογένεια επανειλημμένα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου μετά από καταγγελία επενέβη και συνέλαβε την 53χρονη μάνα, ενώ αναζητεί τα δύο παιδιά της ηλικίας 25 και 18 ετών.Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, εναντίον τους έχει σχηματιστεί κατηγορία για εξύβριση, απειλή, απλές σωματικές βλάβες. Το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου συνεχίζει την προανάκριση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου