ΣΠΟΡΑΔΕΣ

«Καθάρισε» από κορονοϊό το προσωπικό του Α.Τ. Σκιάθου

καθάρισε-από-κορονοϊό-το-προσωπικό-822197

Νέο κρούσμα στην Αστυνομία, αυτή τη φορά στο Τμήμα Τροχαίας Βόλου

«Καθάρισε» από κορονοϊό το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, όπου τρεις αστυνομικοί και συγκεκριμένα δύο δόκιμοι αστυφύλακες και ο διοικητής του Τμήματος είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό στο τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Οι αστυνομικοί ανάρρωσαν και επέστρεψαν στην εργασία τους σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσε ο ΕΟΔΥ.

Το Τμήμα του νησιού, το οποίο είχε ενισχυθεί από αστυνομικούς της έδρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας για να αντεπεξέλθει απρόσκοπτα στα καθήκοντά του, επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς αστυνομεύοντας την περιοχή στηριζόμενο στις δικές του δυνάμεις ήδη από τις 8 Νοεμβρίου.

Μετά τα τρία κρούσματα είχαν τεθεί σε καραντίνα δώδεκα αστυνομικοί του Τμήματος για λόγους πρόληψης.

Η Ενωση Αστυνομικών Μαγνησίας και ο β’ υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Γιώργος Ντιζές είχαν επισκεφτεί τη Σκιάθο και είχαν συναντηθεί με το προσωπικό για να δηλώσουν ότι είναι δίπλα στους αστυνομικούς και τους στηρίζουν.

Ερωτηθείς σχετικώς ο αναπληρωτής διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σκιάθου Παναγιώτης Σταμούλης είπε: «Το μήνυμα είναι ότι εξακολουθούμε να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα πρόληψης και προστασίας και είμαστε σε επαγρύπνηση».

Ευτυχώς, γενικότερα στο νησί δεν υπήρξε το τελευταίο διάστημα νέο κρούσμα.

Ο κ. Σταμούλης απέδωσε το γεγονός στην πιστή τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ. «Εφαρμόζουμε τις οδηγίες στο ακέραιο, προφυλάσσουμε και προφυλασσόμαστε από τον ιό», πρόσθεσε.

Νέο κρούσμα στην Αστυνομία

Χθες βρέθηκε θετικός στο κορονοϊό με rapid test αστυνομικός του Τμήματος Τροχαίας Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός υποβλήθηκε σε τεστ για λόγους πρόληψης και τώρα αναμένεται να υποβληθεί σε δεύτερο έλεγχο για την επιβεβαίωση του αποτελέσματος. Παρουσιάζει ήπια συμπτώματα του ιού και βρίσκεται σε καραντίνα. Με αφορμή το νέο κρούσμα δύο επαφές του στην Υπηρεσία τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό για λόγους πρόληψης.

Επισημαίνεται ότι από την έναρξη του δεύτερου πανδημικού κύματος έχουν καταγραφεί συνολικά εφτά κρούσματα στην Αστυνομία.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου