ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη στις φυλακές Κασσαβέτειας

επίσκεψη-στις-φυλακές-κασσαβέτειας-82075

Το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας θα επισκεφτεί η Διακονία των κρατουμένων «Ο Αγιος Ληστής του Γολγοθά», της Ορθοδόξου Αδελφότητος «Η Οσία Ξένη» (Πλαγιάρι – Θεσσαλονίκης), με επικεφαλής τον Αρχιμανδρίτη Γερβάσιο Ιωάν. Ραπτόπουλο, σήμερα Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 11.00 π.μ, με τη συμμετοχή 150 συνεργατών και συνδρομητών της «Διακονίας».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει: συνοπτική δέηση, προσφώνηση της Διευθύντριας, αντιφώνηση και επίκαιρη ομιλία του π. Γερβασίου προς τους κρατουμένους του Καταστήματος, προσφορά δεμάτων στον κάθε κρατούμενο χωριστά, περιέχοντα είδη βασικής ανάγκης και Χορωδία με χριστιανικά τραγούδια με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.

Η Διακονία των κρατουμένων «Ο Αγιος Ληστής του Γολγοθά» ιδρύθηκε το 1978 και στα 39 χρόνια λειτουργίας της μέχρι σήμερα έχει αποφυλακίσει συνολικά 15.990 άπορους μικροποινίτες κρατουμένους και φυγοποίνους από τις Ελληνικές Φυλακές, καθώς και από 90 χώρες του κόσμου, με αντίστοιχη δαπάνη 5.100.000,00 ευρώ, που καταβλήθηκαν στο Δημόσιο Ταμείο. «Και οι αποφυλακίσεις συνεχίζονται» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου