ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκινά η Ναυτική Εβδομάδα 2018 με συναυλία της Φιλαρμονικής

ξεκινά-η-ναυτική-εβδομάδα-2018-με-συναυλί-820671

Η Ναυτική Εβδομάδα είναι, πλέον, θεσμός που διοργανώνεται από τον φορέα Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μαγνήτων Κιβωτός» και περιλαμβάνει πολλές και αξιόλογες εκδηλώσεις, που θα εξελιχθούν από τις 11 έως τις 17 Ιουνίου. Η τιμώμενη πόλη για την φετινή Ναυτική Εβδομάδα θα είναι η Μασσαλία, αρχαία ελληνική αποικία.

Η επίσημη έναρξη της Ναυτικής Εβδομάδας 2018 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Ιουνίου, στις 8.30μ.μ., στο προαύλιο του Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, με τον Αγιασμό που θα τελέσει ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος.

Μετά τους Χαιρετισμούς των επισήμων, το Δημοτικό Σχολείο «Άγιος Ιωσήφ» θα παρουσιάσει την Μαθητική μουσική αναφορά «La Méditerranée nous unis» – «Η Μεσόγειος μας ενώνει». Θα ακολουθήσει Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Βόλου. Η πρώτη ημέρα θα ολοκληρωθεί με την απονομή τιμητικής πλακέτας στον Πρέσβη της Γαλλίας και στους Εκπροσώπους της Μασσαλίας.

Τις υπόλοιπες ημέρες θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, όπως οι συναυλίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμάτας, της Ορχήστρας Κιθαρωδών Βόλου, του Μουσικού Σχολείου Βόλου, ο περίπλους του Παγασητικού και πολλά άλλα, που αναγράφονται στο πρόγραμμα της Ναυτικής Εβδομάδας 2018 που αναλυτικά δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος imd.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου