ΤΟΠΙΚΑ

Ληστρικά τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΜΒ

ληστρικά-τα-τιμολόγια-της-δευαμβ-81985

Νέα απάντηση του Γιάννη Γκουντέλια στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ

Ληστρικά χαρακτηρίζει τα νέα τιμολόγια της ΔΕΥΑΜΒ στις περιφερειακές ενότητες του δήμου Βόλου, ο πρώην αντιδήμαρχος, Γιάννης Γκουντέλιας, απαντώντας στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ.

Ο κ. Γκουντέλιας αναφέρει τα εξής:

«Είναι χαρακτηριστικό της σημερινής δημοτικής αρχής οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον αυτών που ασκούν κριτική στη χωρίς σχέδιο πολιτική της και την ενοχλούν. Την ίδια τύχη έχει και ο υπογράφων, που εκλέχτηκε για τρεις τετραετίες «ελέω της ψήφου των δημοτών» πρώτος δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Πορταριάς, πρώτος στις δημοτικές ενότητες Πορταριάς, Ιωλκού Μακρινίτσας, την προηγούμενη τετραετία, όπου υπήρξε και αντιδήμαρχος, πρώτος στις εκλογές του 2014 και μη εκλεγείς «ελέω καλλικρατικού εκλογικού συστήματος», που προβλέπει ότι, στις μονοεδρικές δημοτικές ενότητες όπως η Πορταριά, την έδρα στο δημοτικό συμβούλιο καταλαμβάνει ο πλειοψηφών συνδυασμός. Με την ιδιότητα του απλού δημότη, που τόσο πολύ «σέβεται» η παρούσα δημοτική αρχή, θα ρωτήσω και περιμένω απάντηση.

Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι ο κάτοικος της Αλλης Μεριάς το 2015 πλήρωνε το τρίμηνο στη ΔΕΥΑΜΒ για 50 κυβ. νερό ύδρευσης 15,45€, ενώ το 2016 θα πληρώνει 46,46€.

Οτι για 100 κυβ. πλήρωνε 31,90€ και τώρα 131,50, χωρίς να υπολογίζεται η αποχέτευση; Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι ο κάτοικος των Λεχωνίων πλήρωνε το τρίμηνο 18,50€, ενώ σήμερα με 50 κυβ. θα πληρώνει 46,46€ και με 100 κυβ. 131,50€; Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι ο κάτοικος Ιωλκού πλήρωνε για 50 κυβ. το τρίμηνο 21,90€, ενώ σήμερα θα πληρώνει 46,46€ και με 100 κυβ. 131,50€; Τελικά, είναι αλήθεια ή δεν είναι πως τα σημερινά τιμολόγια της ΔΕΥΑΜΒ είναι ληστρικά για τους κατοίκους των περιφερειακών ενοτήτων; Ο λογαριασμός βέβαια δεν έχει φτάσει ακόμα στους καταναλωτές. Θα φτάσει όμως το καλοκαίρι και τότε ας κρυφτούν. Και για να μη ξεχνιόμαστε, σήμερα είναι Ανοιξη. Ας ασχοληθούν με τις ζαρντινιέρες και τα καρναβάλια. Το παζάρι μπορεί ακόμη να περιμένει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου