ΤΟΠΙΚΑ

Προσαγωγές & πρόστιμα μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο στον Βόλο

προσαγωγές-πρόστιμα-μετά-την-πορεία-819547

Ισχυρή αστυνομική δύναμη είναι παρατεταγμένη στο τέλος της οδού Ιάσονος στον Βόλο, μπροστά από το κτίριο «Παπαστράτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου στις 5 το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη να γίνει συγκέντρωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ωστόσο, η συγκέντρωση, που διοργανώθηκε από συλλογικότητες, πραγματοποιήθηκε τελικά στον χώρο μπροστά από τον Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου. Οι συγκεντρωμένοι λίγη ώρα αργότερα έφυγαν από τον χώρο, ενώ ομάδες ατόμων παραμένουν και κινούνται στην γύρω περιοχή, γεγονός που κρατά την Αστυνομία σε εγρήγορση.

Σε όλο το κέντρο του Βόλου είναι έντονη η αστυνομική παρουσία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί επεισόδια, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων και επιβλήθηκαν πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 3 το μεσημέρι, έχει επιβληθεί απαγόρευση της κυκλοφορίας μεταξύ των οδών Κασσαβέτη, Πολυμέρη, Φιλελλήνων, Ιάσονος, Κ. Καρτάλη, 28ης Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ, η συγκέντρωση που διοργανώθηκε από σωματεία που πλαισιώνουν το ΠΑΜΕ, και είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 5 το απόγευμα, μπροστά από το Δημαρχείο της Νέα Ιωνίας, πραγματοποιήθηκε τελικά νωρίτερα στην οδό Καραμπατζάκη με Λεωφ. Ειρήνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου