ΤΟΠΙΚΑ

Παρουσιάζεται καινοτόμο πρόγραμμα

παρουσιάζεται-καινοτόμο-πρόγραμμα-819051

Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Καινοτόμος Ολοκληρωμένη Κατάρτιση στα Θεραπευτικά Φυτά», «Total Business Plants» (TBP), που δημιουργήθηκε για να καλύψει το κενό της κατάρτισης στον τομέα των θεραπευτικών φυτών, προσφέροντας ένα Καινοτόμο Σύστημα Κατάρτισης, όχι μόνο για εκπαιδευτές και συμβούλους βιολογικής γεωργίας, αλλά και για τους ίδιους τους αγρότες, παρουσιάζεται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και συγκεκριμένα από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης, αύριο, Τρίτη 12 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του, στο Συγκρότημα Τσαλαπάτα.

Το πρόγραμμα, βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης και στην προσεχή εκδήλωση θα γίνει ηλεκτρονική περιήγηση στην ιστοσελίδα του προγράμματος και επίδειξη της λειτουργίας του ηλεκτρονικού εκπαιδευτικού συστήματος. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο αναπληρωτής Πρύτανη, Ζήσης Μαμούρης, συντονιστής είναι ο Μπάμπης Σαμαντζής, υπεύθυνος για τη δημοσιότητα ο Δημήτρης Δερβένης ενώ στο πρόγραμμα συμμετέχει ως εταίρος ο οργανισμός Biognosis.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου