ΤΟΠΙΚΑ

Κατάθεση Τσαμπάζη στο πλαίσιο προανακριτικής για απορρίμματα

κατάθεση-τσαμπάζη-στο-πλαίσιο-προανα-81806

Στο Α.Τ. Ν. Ιωνίας κατέθεσε σήμερα εγγράφως ο αντιδήμαρχος Χαρ. Τσαμπάζης, όλα τα στοιχεία αναφορικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων στη Ν. Ιωνία, στο πλαίσιο της προανάκρισης, έπειτα από εισαγγελική παραγγελία. Η έγγραφη αναφορά που κατέθεσε αφορά σε όλα τα γεγονότα που συνέβησαν από τις 19 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα που συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Στο μεταξύ συνεχίζεται με αργούς ρυθμούς η αποκομιδή των απορριμμάτων από τη Ν. Ιωνία. Το Σάββατο στο πλαίσιο αναδιανομής των εργασιών της υπηρεσίας καθαριότητας εστάλησαν τρία απορριμματοφόρα και χθες Κυριακή δύο, ενώ σήμερα την αποκομιδή κάνουν τρία απορριμματοφόρα. «Κατά προτεραιότητα κάνουμε αποκομιδή από σχολεία και μετά από γειτονιές» ανέφερε ο κ. Τσαμπάζης ο οποίος επισήμανε ότι δέχεται πολλές διαμαρτυρίες κατοίκων που τον ρωτούν, γιατί να υπάρχει αυτή η διαφοροποίηση με τη Ν. Ιωνία και γιατί αυτοί θεωρούνται πολίτες β’ κατηγορίας και πνίγονται ακόμη στο σκουπίδι.

Στο μεταξύ συνεχίζεται και η αποκομιδή από την περιοχή των Α. Λεχωνίων και Αγριάς, ενώ επιχείρηση αποκομιδής θα γίνει τις επόμενες μέρες και στην περιοχή του Αγίου Βλασίου και Αγίου Λαυρεντίου.

ert.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου