ΤΟΠΙΚΑ

Ξήλωσαν ό,τι ξηλωνόταν… από το γήπεδο Δημητριάς

ξήλωσαν-ότι-ξηλωνόταν-από-το-γήπεδο-817441

Ξήλωσαν ό,τι ξηλωνόταν… άγνωστοι από το γήπεδο Δημητριάς, που επέστρεψε στην κυριότητα του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου για τις προπονήσεις ποδοσφαιρικών ομάδων που συμμετέχουν στο τοπικό πρωτάθλημα. Φαίνεται μάλιστα ότι υπήρχαν… προειδοποιήσεις για το τι θα επακολουθούσε…

Προ τριημέρου, στελέχη του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, διαπίστωσαν ότι οι χώροι του γηπέδου είχαν σχεδόν λεηλατηθεί. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του οργανισμού, Γιώργο Βλιώρα, άγνωστοι πήραν ό,τι μπορούσαν. Ξήλωσαν μέρος της περίφραξης, αφαίρεσαν πόρτες, μπήκαν στα αποδυτήρια και ξήλωσαν παράθυρα, νιπτήρες, πήραν μέχρι και πλακάκια!

«Το μόνο που δεν πείραξαν ήταν το ίδιο το γήπεδο, που έχει πλαστικό χλοοτάπητα και κάνουν τις προπονήσεις τους ομάδες που συμμετέχουν στο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου», ανέφερε ο κ. Βλιώρας.

Το γήπεδο, επέστρεψε στην κυριότητα του Δήμου, μόλις προ μηνός. Από το 2011 και μέχρι τότε χρησιμοποιούνταν από τον Αθλητικό Σύλλογο Δημητριάς, στον οποίο είχε παραχωρηθεί. Ο σύλλογος πλήρωνε ομάδα ατόμων που μένουν στην περιοχή του Αλιβερίου για τη φύλαξη του γηπέδου από τυχόν δολιοφθορές.

Οταν το γήπεδο επέστρεψε στο Δήμο, η ομάδα όσων είχαν αναλάβει τη φύλαξη του χώρου, ζήτησε να συνεχιστεί η συνεργασία. «Ηρθαν και μας βρήκαν και μας είπαν ότι αν δεν υπάρχει φύλαξη, το γήπεδο θα έχει πρόβλημα από ομάδες αγνώστων που απειλούν με ζημιές. Πριν από τρεις ημέρες, ενημερωθήκαμε για τις ζημιές», σημείωσε ο κ. Βλιώρας.

Σε πρώτη φάση ο δήμος θα φροντίσει για την αποκατάσταση των ζημιών και στη συνέχεια θα αποφασιστεί τι θα γίνει με τη φύλαξη του χώρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου