ΤΟΠΙΚΑ

Ενα χαμόγελο για τα παιδιά στην παραλία του Βόλου

ενα-χαμόγελο-για-τα-παιδιά-στην-παραλί-816483

Σημαντικό έργο αναπτύσσει το «Χαμόγελο του παιδιού» που αγκαλιάζει 685 παιδιά και 300 οικογένειες σε ετήσια βάση σε όλη τη Θεσσαλία. Το βαν του εθελοντικού οργανισμού για παιδιά βρίσκεται στο Βόλο τις τελευταίες ημέρες, με επίκεντρο το καλοκαιρινό μπαζάρ, το οποίο έχει ως στόχο να στηρίξει το έργο που επιτελείται και να καλύψει τα διαρκώς αυξανόμενα αιτήματα που διατυπώνονται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφθούν το καλοκαιρινό μπαζάρ που διοργανώνει στη παραλία του Βόλου, στο τροχήλατο όχημα-πωλητήριο που έχει σταθμεύσει μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, όπου θα παραμείνει έως το Σάββατο 16 Ιουλίου.

Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές, τα οποία διατίθενται προς πώληση για καλό σκοπό , 10:00-14:00 και 19:00-23:00.

Στο καλοκαιρινό μπαζάρ του «Χαμόγελου του παιδιού» που φιλοξενείται στην παραλία του Βόλου, διατίθενται προς πώληση πετσέτες θαλάσσης, κουβαδάκια, ρακέτες, στρώματα θαλάσσης, λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), πετσέτες, μπάλες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, καθώς και διακοσμητικά και είδη σπιτιού.

Οπως αναφέρει ο Γρηγόρης Λιογγαρίδης, συντονιστής για το «Χαμόγελο του παιδιού» στη Θεσσαλία, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, «για μας πάντα υπάρχουν ανάγκες χρηματοδότησης, διότι το πρόβλημα δεν είναι εποχιακό. Τα καλοκαιρινά μας παζάρια είναι μια ευκαιρία για τους ανθρώπους που επιθυμούν, προκειμένου να μας στηρίξουν, γιατί όπως υπογραμμίζουμε διαρκώς, βοηθάμε τα παιδιά χωρίς διακοπές».

Μότο του «Χαμόγελου του παιδιού» είναι, άλλωστε, η φράση «οι ανάγκες των παιδιών δεν κάνουν διακοπές και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο. Για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει ήδη και για τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες που έχουν την ανάγκη μας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πρέπει να συνεχίσει! Μόνο με τη δική σας βοήθεια θα μπορέσει!»

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου