ΤΟΠΙΚΑ

17 ιδιώτες γιατροί θα συνδράμουν εθελοντικά στο Νοσοκομείο Βόλου

17-ιδιώτες-γιατροί-θα-συνδράμουν-εθελον-815981

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας την περασμένη Παρασκευή 20 Νοεμβρίου ολοκλήρωσε την κατάρτιση του καταλόγου εθελοντών ελεύθερων επαγγελματιών ιατρών που επιθυμούν να συνδράμουν τους συναδέλφους τους νοσοκομειακούς ιατρούς αυτήν την δύσκολη περίοδο.

Ο κατάλογος αυτός περιλαμβάνει 18 ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων εκ των οποίων ένας επιθυμεί να υπογράψει την επί αμοιβή εξαμηνιαία σύμβαση με την 5η Υ.ΠΕ., ενώ οι υπόλοιποι 17 γιατροί προτίθενται να βοηθήσουν επικουρικά και χωρίς αμοιβή στην νοσηλεία των ασθενών από κορονοϊό στο Νοσοκομείο Βόλου.

Από τον Ιατρικό Σύλλογο διευκρινίζεται ότι δεν ανακοινώνει τα ονόματα των γιατρών, θεωρώντας ότι αξία έχει η διάθεσή τους και το μεγαλείο της προσφοράς τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που καταγράφονται αυτήν την περίοδο στο Νοσοκομείο Βόλου και λιγότερο η γνωστοποίηση των ονομάτων τους.

Ο κατάλογος των εθελοντών ιατρών μελών του Ι.Σ.Μ. απεστάλη στην διεύθυνση της 5ης Υ.ΠΕ. και του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, οι οποίοι στην συνέχεια θα πρέπει να κληθούν για να αναλάβουν υπηρεσία, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου