ΤΟΠΙΚΑ

1.300 μάσκες προσέφερε στο Νοσοκομείο η Ενωτική Πρωτοβουλία Επαγγελματιών Μαγνησίας

1-300-μάσκες-προσέφερε-στο-νοσοκομείο-η-εν-815872

Σε μία ακόμη κίνηση συμπαράστασης και αναγνώρισης του έργου που επιτελείται τους τελευταίους μήνες, και όχι μόνο, από το σύνολο των εργαζομένων στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, προέβη η Ενωτική Πρωτοβουλία Επαγγελματιών Μαγνησίας.

Σήμερα στις 11:30 το πρωί, παραδόθηκαν από αντιπροσωπία της ομάδας επαγγελματιών χίλιες τριακόσιες (1.300) μάσκες προστασίας για το προσωπικό υγείας. Επίσης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδης, προχώρησε και στη δωρεά μιας τηλεφωνικής συσκευής για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, Καραμέτο Ηλία, χορηγία του Συνδέσμου, καθώς οι ανάγκες του τμήματος ολοένα και αυξάνονται.

Δηλώσεις έκανε ο εκπρόσωπος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Τρύφωνας Πλαστάρας σημειώνοντας ότι «Ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν άλλοι φορείς, η Ενωτική Πρωτοβουλία πάντοτε θα προσπαθεί να σταθεί αρωγός στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Όποιος έχει τη διάθεση να προσφέρει και να βοηθήσει φυσικά και είναι ευπρόσδεκτος στους κόλπους της ομάδας μας». Με τη σειρά του ο πρόεδρος του ΣΕΗΜ κ. Μαουσίδης τόνισε ότι «Ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων θα είναι πάντοτε κοντά στο Νοσοκομείο και το προσωπικό υγείας που αυτή τη στιγμή μας χρειάζονται όλους έμπρακτα περισσότερο από ποτέ, καθώς και σε οποιονδήποτε άλλο φορέα έχει ανάγκη τη συνδρομή μας, τόσο τώρα όσο και μετά το πέρας αυτής της φονικής πανδημίας».

Η παράδοση της δωρεάς έγινε παρουσία του Ιωάννη Ντόκου, Διοικητή του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, του Ηλία Καραμέτου, Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, του Νίκου Χαυτούρα, Νευροχειρουργού και τ. Προέδρου των Νοσοκομειακών Ιατρών και της Αικατερίνης Χαρανά, Προισταμένης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και Μέλους του Επιστημονικού Συμβουλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου