ΤΟΠΙΚΑ

Πέντε νέες εισαγωγές ασθενών με Covid-19 στο Νοσοκομείο Βόλου -Ενας νέος θάνατος

πέντε-νέες-εισαγωγές-ασθενών-με-covid-19-στο-814843

Ενας ακόμη ασθενής με κορονοϊό κατέληξε σήμερα στο Νοσοκομείο Βόλου, Πρόκειται για μία γυναίκα 77 ετών. Χθες δύο ακόμη θάνατοι ασθενών από κορονοϊό καταγράφηκαν στο Αχιλλοπούλειο. Από τη ζωή έφυγαν, αντιμετωπίζοντας και άλλα υποκείμενα νοσήματα, 71χρονη και 85χρονος. Και οι δύο νοσηλεύονταν στις κλινικές COVID-19.

Μετά από αρκετές μέρες «κόκκινου» συναγερμού η χθεσινή μέρα, πάντως, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και στις κλινικές ήταν πιο ήρεμη, με τους γιατρούς όμως να μην εφησυχάζουν, καθώς ασφαλή εικόνα για το αν σταθεροποιηθεί η κατάσταση, στο πλαίσιο απόδοσης και των μέτρων του lockdown, δεν μπορεί να υπάρξει νωρίτερα από τα τέλη της εβδομάδας.

Χθες στο Αχιλλοπούλειο νοσηλεύονταν συνολικά 105 ασθενείς, 32 στην Α κλινική Covid, 30 στη Β’ και 30 στη Γ’ covid κλινική, ηλικίας από 34 έως 93 χρόνων. Πέντε ασθενείς νοσηλεύονται σε θαλάμους αρνητικής πίεσης ηλικίας από 48 έως 70 χρόνων, ενώ άλλοι οκτώ είναι διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ Covid. Από προχθές το βράδυ έγιναν πέντε νέες εισαγωγές ασθενών ηλικίας από 34 έως και 82 ετών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου