ΤΟΠΙΚΑ

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

συνεδριάζει-σήμερα-το-δημοτικό-συμβο-814011

Με κύρια θέματα συζήτησης τα δίδακτρα στα νομικά πρόσωπα και τα τέλη κοινοχρήστων χώρων, σε συνεδρίαση συγκαλείται σήμερα, Δευτέρα 18 Ιουλίου, στις 6.30 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Βόλου.

Συγκεκριμένα, το Σώμα θα αποφασίσει για τον καθορισμό κριτηρίων και των απαραίτητων δικαιολογητικών της Κ.Ε.Κ.Π.Α.- Δ.Ι.Ε.Κ. και την εγγραφή των παιδιών που δεν είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στους βρεφικούς – παιδικούς σταθμούς, στα ΚΔΑΠ και ΚΠΔΑΠ – ΑμεΑ.

Περαιτέρω οι σύμβουλοι θα κληθούν να καθορίσουν τα δίδακτρα των βρεφονηπιακών – παιδικών σταθμών, αλλά και του ΔΙΕΚ για το σχολικό έτος 2016-2017 και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Οργανισμού, ενώ θα συζητήσουν και για το τιμολόγιο μεταφοράς παιδιών από και προς τους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Σχετικά με τα τέλη, το συμβούλιο θα συζητήσει για την παροχή δυνατότητας καταβολή του 50% των τελών των κοινοχρήστων χώρων έως 31 Αυγούστου και την καταβολή του υπολοίπου ποσού σε δύο ισόποσες δόσεις, η πρώτη στις 30-9-2016 και η δεύτερη στις 30-11-2016.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου