ΤΟΠΙΚΑ

«Τα άκουσε» παραβάτης οδηγός από τον Αχ. Μπέο

τα-άκουσε-παραβάτης-οδηγός-από-τον-α-813989

Ένα φορτηγάκι που ήταν παράνομα σταθμευμένο στο δεξί ρεύμα της οδού Δημητριάδος στο Βόλο, στη συμβολή με την οδό Γαμβέτα, έκανε τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο να σταματήσει και να κάνει σύσταση στον οδηγό για να το απομακρύνει.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. Ο κ. Μπέος διέρχονταν από την οδό Δημητριάδος με αυτοκίνητο και όταν είδε το φορτηγάκι παράνομα σταθμευμένο και τον ιδιοκτήτη του να κάνει φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων σε κατάστημα της περιοχής, σταμάτησε και ζήτησε από τον οδηγό να το απομακρύνει άμεσα, καθώς εμπόδιζε την ροή της κυκλοφορίας.

Ο οδηγός του οχήματος αντέδρασε, ισχυριζόμενος πως η στάθμευση είναι για ελάχιστα λεπτά, αλλά η απάντησή του δεν ικανοποίησε τον Δήμαρχος Βόλου που σε πιο έντονο τόνο του ζήτησε να φύγει από το σημείο και να απελευθερώσει τη διασταύρωση.

Ακολούθησε μικρή ένταση μεταξύ τους, με τον κ. Μπέο να επιβαίνει στο αυτοκίνητό του και να φεύγει, μόνο αφού βεβαιώθηκε ότι ο οδηγός απομάκρυνε το φορτηγάκι από το σημείο και η ροή της κυκλοφορίας γίνονταν ομαλά.

Να σημειωθεί ότι, σχεδόν μισή ώρα μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, η παρουσία της Τροχαίας ήταν έντονη στην οδό Δημητριάδος και οι κλήσεις σε παράνομους οδηγούς έπεσαν «βροχή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου