ΤΟΠΙΚΑ

Σημαντική δωρεά των Ροταριανών Ομίλων Βόλου στo Νοσοκομείο

σημαντική-δωρεά-των-ροταριανών-ομίλω-813129

Με σύνθημα «Μία κίνηση αγάπης για την Νοσοκομείο», Μέλη των δύο Ροταριανών Ομίλων του Βόλου προμηθεύτηκαν μέσω της 2484 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ και παρέδωσαν στο Νοσοκομείο του Βόλου μία παλέτα γεμάτη με πλούσιο ιατροφαρμακευτικό υλικό (ειδικές στολές, χιλιάδες ιατρικές μάσκες και γάντια και εκατοντάδες λίτρα αντισηπτικά).

Το υλικό παραδόθηκε στο Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου κ. Ντόκο παρουσία του Διευθυντή Επειγόντων Περιστατικών κ. Καραμέτου.

Όπως επισημάνθηκε από τους Προέδρους των Ομίλων κ.κ. Μαρέδη και Καραγιάννη, «πρόκειται για μία οφειλόμενη ενέργεια στο πλαίσιο του ανθρωπιστικού ρόλου του Ρόταρυ και μία έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης προς το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει καθημερινά μία μεγάλη μάχη για να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Πανδημία του COVID19. Ο Ροταριανός Όμιλος Βόλου, o Ροταριανός Όμιλος Βόλου “Αργώ” και ολόκληρη η ροταριανή οικογένεια θα βρίσκονται πάντοτε δίπλα στους συνανθρώπους μας, όπου παρουσιάζονται ανάγκες για υποστήριξη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου