ΤΟΠΙΚΑ

Συνεστίαση ροταριανών Βόλου και Βουλγαρίας

συνεστίαση-ροταριανών-βόλου-και-βουλ-812697

Κοινή συνεστίαση με τους ροταριανούς από τον Ροταριανό Όμιλο Μπουργκάς – Πρεμετίβ , της Βουλγαρίας πραγματοποίησε ο Ροταριανός Ομιλος Βόλου την Πέμπτη 14 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ροταριανής Συναδέλφωσης.

Σε μια ζεστή βραδιά, οι πρόεδροι των δύο ομίλων, ροταριανοί Νίκος Σοφιάδης και Γιορντάν Κονσταντίνοφ, έθεσαν τις βάσεις για να συνεχίσουν τις επαφές και να ξεκινήσουν συνεργασία πάνω σε διάφορα προγράμματα και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουν στο μέλλον, καθώς και την πραγματοποίηση αδελφοποίησης των δύο ομίλων.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την προηγούμενη ημέρα, Τετάρτη 13 Ιουνίου, με την επίσκεψη μελών και φίλων των δύο ομίλων στο Ίδρυμα «Ασπρες πεταλούδες», όπου με πρωτοβουλία του Βούλγαρου ροταριανού Κάμεν Φιλίποβ, φυσιοθεραπευτή και του φίλου του Ροταριανού Ομίλου Βόλου, Βολιώτη φυσιοθεραπευτή Λαυρέντη Βαλασσά, έγινε παρουσίαση μιας νέας θεραπευτικής μεθόδου και δωρίστηκε ένα ξύλινο κρεβάτι, ειδικό για τις ανάγκες της συγκεκριμένης μεθόδου.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις παρέστησαν αξιωματούχοι των δύο ομίλων, ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου «Αργώ», ροταριανός Γιάννης Μαμούρας, και πολύ φίλοι του ρόταρυ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου