ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο δύο Υπουργοί

στον-βόλο-δύο-υπουργοί-810738

Στον Βόλο θα βρίσκονται αύριο Τετάρτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας στις 11 π.μ. θα βρίσκεται στο Δημαρχείο Βόλου και θα μιλήσει για την εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού ενόψει του εορτασμού του πολιούχου του Βόλου Αγίου Νικολάου. Στην ομιλία του κ. Χρυσοχοϊδη έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν οι Δήμαρχοι και υγιειονομικοί φορείς του Νομού

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο και με τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο.

Αύριο θα βρίσκεται στον Βόλο και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, στο πλαίσιο περιοδείας του σ’ όλα τα Νοσοκομεία που βρίσκονται σε περιοχές με επιβαρυμένα επιδημιολογικά δεδομένα. Ο κ. Κοντοζαμάνης θα επισκεφτεί γύρω στη 1 το μεσημέρι το Νοσοκομείο Βόλου και θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με τη διοίκηση του Αχιλλοπουλείου, το επιστημονικό συμβούλιο και την ιατρική υπηρεσία, προκειμένου να ενημερωθεί για τη διαχείριση της πανδημίας και να ενημερώσει για το σχέδιο ενίσχυσης του νοσηλευτικού ιδρύματος από το υπ. Υγείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου