ΤΟΠΙΚΑ

Ερχεται το 6ο Φεστιβάλ Αφήγησης Πηλίου

ερχεται-το-6ο-φεστιβάλ-αφήγησης-πηλίου-810207

Ενα συναπάντημα από 9ήμερες εκδηλώσεις και δράσεις ετοίμασαν οι διοργανωτές του 6ου Φεστιβάλ Αφήγησης Πηλίου (Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Παραμύθια και Μύθοι στου Κένταυρου τη ράχη», Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Νηλείας «Ο Κένταυρος» και ΠΗΛΙΟΝ ΟΡΟΣ) που ανοίγει την αγκαλιά του για το διάστημα από 30 Ιουλίου-7 Αυγούστου 2016.

Οι απογευματινές αφηγήσεις για παιδιά και οι βραδινές για ενήλικο κοινό, συμπορεύονται φέτος με εκθέσεις καλλιτεχνικών δημιουργών της Μαγνησίας που εμπνέονται από τις ιστορίες, τα παραμύθια των λαών του κόσμου και τους μύθους και εκφράζουν το ταλέντο τους με: εικονογράφηση Θεσσαλικών λαϊκών παραμυθιών (Γ. Κονταξής – με αφορμή τη δίτομη ομώνυμη συλλογή του Β.Δ. Αναγνωστόπουλου) Τεχνική Μακραμέ (Μ. Λιάππη), WoodArt – Κατασκευές με ξύλο (Ι. Σωτήρη), Ζωγραφική σε ύφασμα (Β. Τζαφέτα), ενώ οι Β. Γεωργοπάλης, Δ. Κουτσάντας, Π. Μαραγκός, Β. Παπαγεωργίου, Soloup, Η. Ταμπακέας, Μ. Τζαμπούρα, αναγνωρισμένοι σκιτσογράφοι του Ημερήσιου Αθηναϊκού Τύπου, σχεδιάζουν συνδέοντας το σκίτσο με το μύθο.

Η φετινή έκτη διοργάνωση – θεσμός γίνεται για δεύτερη φορά υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού-ΕΟΤ, αλλά και του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου