ΤΟΠΙΚΑ

Διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ

διαδικτυακό-σεμινάριο-από-τον-σθεβ-807456

Διαδικτυακό σεμινάριο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών με θέμα: «Self-coaching». Το σεμινάριο, που είναι διαρκείας έξι ωρών, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου από τις 17.00 έως τις 20.00, μέσω της πλατφόρμας zoom.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες του προγράμματος να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες της προσωπικότητας τους, να τις διαχειριστούν και να τις αξιοποιήσουν σε θέματα της επαγγελματικής και της προσωπικής τους ζωής.

Ακόμη, να ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση τους και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην άσκηση ατομικής και ομαδικής παρακίνησης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε υπευθύνους και στελέχη του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, σε όσους διοικούν ομάδες αλλά και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ενδυναμώσει την προσωπικότητά του.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Πέτρος Ρούσης, σύμβουλος εκπαίδευσης και πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε θέματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται έως τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου ή στο τηλ. 24105555 07 των γραφείων του ΣΘΕΒ και στο [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου