ΤΟΠΙΚΑ

Νέα επίθεση «Κάμελ» στον Βόλο ~ Απείλησε και εξύβρισε φοιτήτρια

νέα-επίθεση-κάμελ-στον-βόλο-απείλησ-806470

Τον Νοέμβριο έκανε αλλεπάλληλες απόπειρες αυτοκτονίας, προχθές επιτέθηκε σε νεαρή κοπέλα

Φόβο και τρόμο σκόρπισε και πάλι ο 37χρονος Βολιώτης, που συνηθίζει να γυρνά στους δρόμους με μπουκάλι γεμάτο βενζίνη, δηλώνει άστεγος και χωρίς οικογένεια και είναι γνωστός ως «Κάμελ». Τον Νοέμβριο απασχόλησε με αλλεπάλληλες απόπειρες αυτοκτονίας, προχθές το απόγευμα επιτέθηκε σε φοιτήτρια στη Νέα Ιωνία. Εναντίον του υποβλήθηκε μήνυση, συνελήφθη και κρατείται για να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου.

Η νεαρή κοπέλα περπατούσε στον δρόμο και βρισκόταν στο ύψος της Ευαγγελίστριας, όταν γύρω στις 18:00 έτυχε να διασταυρωθεί στον δρόμο της με τον 37χρονο. Ηταν μόνη της και η πόλη είχε περιορισμένη κίνηση λόγω των μέτρων.

Προς αιφνιδιασμό και δυσάρεστη έκπληξή της, όπως κατήγγειλε, ο «Κάμελ» άρχισε να την εξυβρίζει με ακατανόμαστες εκφράσεις και να την απειλεί, ενώ της εκσφενδόνιζε και αντικείμενο, που κατάφερε να αποφύγει από καθαρή τύχη.

Η φοιτήτρια άρχισε να τρέχει τρομαγμένη για να αποφύγει τον «Κάμελ». Ολο το βράδυ ήταν ταραγμένη και ανήσυχη από την αναίτια επίθεση και φοβόταν για τη ζωή της.

Τελικά χθες το μεσημέρι, αφού κατάφερε να ηρεμήσει, απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και κατήγγειλε το περιστατικό. Περιέγραψε την τραυματική εμπειρία που έζησε και κατήγγειλε όλες τις πράξεις. Εδωσε τα χαρακτηριστικά του δράστη και αστυνομικοί προχώρησαν στην ταυτοποίησή του. Αναζήτησαν τον «Κάμελ», τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στα κρατητήρια. Εναντίον του σχημάτισαν δικογραφία για απειλή και εξύβριση.

Επισημαίνεται ότι τελευταίες καταγγελίες για επιθέσεις σε γυναίκες εναντίον του 37χρονου είχαν γίνει τον Σεπτέμβριο, εντούτοις η Ψυχιατρική Κλινική είχε αποφανθεί ότι δεν χρήζει περιορισμού για θεραπευτική αγωγή κρίνοντας ότι το πρόβλημά του είναι ο εθισμός στη βενζίνη.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου επίσης είχε προκαλέσει επεισόδιο σε φαρμακείο στον Βόλο. Το υπόλοιπο διάστημα ο 37χρονος δεν αναφέρθηκε, τουλάχιστον στην Αστυνομία, να προέβη σε κάποια επιθετική συμπεριφορά.

Την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου όμως είχε απασχολήσει με επανειλημμένες απόπειρες αυτοκτονίας, καθώς αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες του στον δρόμο τουλάχιστον δύο φορές, μία μπροστά από το στρατόπεδο Γεωργούλα και μία στη Λαρίσης. Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου