ΤΟΠΙΚΑ

Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης σε Λαύκο, Αφέτες, Συκή, Λαμπινού και Πρόπαν

διανομή-ειδών-πρώτης-ανάγκης-σε-λαύκο-806444

Από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου σε συνεργασία με τοπικούς φορείς μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου

Τη συνεργασία του με μεγάλη νομική εταιρεία, που δραστηριοποιείται σε πολλαπλούς τομείς με σκοπό την κάλυψη των αναγκών κάθε πολίτη ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου. Οπως αναφέρεται, η νομική εταιρεία αναλαμβάνει υποθέσεις όπως διεκδίκηση αναδρομικών συνταξιούχων, ιατρικά σφάλματα, υπερχρεωμένα νοικοκυριά, προγράμματα ΕΣΠΑ για επιχειρήσεις κ.ά. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6932222440.

Παράλληλα, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου θα διανείμει μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου είδη πρώτης ανάγκης για τις ημέρες των Χριστουγέννων στον Λαύκο, σε συνεργασία με τον οικείο ιερέα π. Γεώργιο Κορνούτο. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος θα είναι η επίδειξη του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου στον πατέρα Γεώργιο Κορνούτο στο τηλέφωνο 6976364383.

Αντίστοιχη ενέργεια θα πραγματοποιηθεί και στους Αφέτες, σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Αφετών. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος θα είναι η επίδειξη του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου στον πρόεδρο Δημήτρη Τσαμπά στο τηλέφωνο 6980112379.

Παράλληλα, είδη πρώτης ανάγκης θα διανεμηθούν και στο χωριό Συκή, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος θα είναι η επίδειξη του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου στην πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Συκής Αργυρούλα Αναγνώστου στο τηλέφωνο 6976687827.

Τέλος, είδη πρώτης ανάγκης θα διανεμηθούν και στα χωριά Λαμπινού και Πρόπαν, σε συνεργασία με τον οικείο ιερέα π. Ηλία Φούκη. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος θα είναι η επίδειξη του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου στον πατέρα Ηλία Φούκη στο τηλέφωνο 6943511159.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου