ΤΟΠΙΚΑ

Ζητά παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων για το Κτηματολόγιο

ζητά-παράταση-προθεσμίας-υποβολής-δη-806123

Την εναρμόνιση των προθεσμιών υποβολής δηλώσεων για το Κτηματολόγιο με την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου η οποία παρατάθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ζητά ο Δήμαρχος κ. Παν. Κουτσάφτης από τον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γ. Σταθάκη.

Ειδικότερα ο κ. Κουτσάφτης ζητά παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής δηλώσεων δικαιωμάτων στο Κτηματολόγιο για ακόμα 6 μήνες, όπως προκύπτει και από την ακόλουθη επιστολή:

“Συνέχεια προηγούμενης αλληλογραφίας και έπειτα απ’ την εκ νέου παράταση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, σύμφωνα με την αριθμό: 6559Ρ7ΛΡ-ΔΡ6 απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και λαμβάνοντας υπόψη ότι μεγάλος αριθμός δημοτών, λόγω των φυσικών καταστροφών και των συνεπειών αυτών, δεν κατέστη δυνατό να υποβάλλει δηλώσεις δικαιωμάτων στο αρμόδιο Κτηματολογικό Γραφείο.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε, όπως προβείτε άμεσα σε κατάλληλες νομοθετικές ρυθμίσεις, προκειμένου να υπάρξει παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής δηλώσεων για ακόμα 6 μήνες, ήτοι μέχρι 9/01/2019 άλλως παρακαλούμε να μεριμνήσετε με τις κατάλληλες νομοθετικής ρυθμίσεις έτσι ώστε να μην επιβάλλονται πρόστιμα στις δηλώσεις δικαιωμάτων που θα υποβληθούν μετά την 9/07/2018 και για χρονικό διάστημα 6 μηνών, ήτοι μέχρι 9/01/2019.”

Μήνυμα για τη λήξη των Πανελλαδικών

Σε μήνυμά του με αφορμή τη λήξη των Πανελλαδικών εξετάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση και την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων, ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης αναφέρει:

“Με την ευκαιρία της λήξης των Πανελλαδικών εξετάσεων, επιθυμώ να συγχαρώ τους συμμετέχοντες, τους γονείς και την εκπαιδευτική κοινότητα για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Ενός θεσμού – σταθμού, μιας πρόκλησης, μιας ευκαιρίας, από τις πολλές που θα προκύψουν στο μέλλον.

Συγχαίρω ιδιαίτερα τις υποψήφιες και υποψήφιους κι εύχομαι να συνεχίστε τον αγώνα σας, για να κατακτήσετε τη γνώση, να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, διεκδικήστε το αύριο και ανοίξτε τους δικούς σας δρόμους.

Εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ποιος δρόμος σας ταιριάζει.

Εμείς, αρωγοί των προσπαθειών σας, σας εμπιστευόμαστε κι ελπίζω να καταφέρετε να χτίσετε ένα μέλλον καλύτερο από το παρόν που σας παραδώσαμε.

Καλή δύναμη σε όλους.”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου