ΤΟΠΙΚΑ

Στην Ανακρίτρια σήμερα ο 16χρονος

στην-ανακρίτρια-σήμερα-ο-16χρονος-80501

Για απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση μιας 13χρονης

Ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση άσκησε η Εισαγγελία Βόλου σε βάρος του 16χρονου αθίγγανου που συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προχθές μετά από μήνυση των γονιών κοριτσιού ηλικίας μόλις 13,5 ετών ότι ο κατηγορούμενος αποπειράθηκε με τη χρήση βίας να ασελγήσει σε βάρος του.

Ο 16χρονος παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στην Ανακρίτρια Βόλου σήμερα Παρασκευή καθώς ζήτησε προθεσμία. Στο μεταξύ, η δικογραφία για το βιασμό της 15χρονης από 18χρονο αθίγγανο διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου και διενεργείται προανάκριση.

Υπενθυμίζεται ότι φρικιαστικές πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών και μάλιστα απογευματινές ώρες στο ελικοδρόμιο της Νέας Ιωνίας όπου παίζουν μικρά παιδιά συνέβησαν το διήμερο της περασμένης Κυριακής και της Δευτέρας με δράστες αθίγγανους μέλη της ίδιας παρέας. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνίασε προχθές το βιασμό ενός 15χρονου κοριτσιού και τις ασελγείς πράξεις σε βάρος μίας δεύτερης ανήλικης, ηλικίας μόλις 13,5 ετών. Και στις δύο περιπτώσεις οι ανήλικες εξετάστηκαν από παιδοψυχίατρο, ενώ η 15χρονη υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση.

Ο 18χρονος, κατηγορούμενος για βιασμό, φέρεται να αρνείται τις αποδιδόμενες κατηγορίες και να υποστηρίζει πως ό,τι συνέβη έγινε με τη συναίνεση της ανήλικης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πάντως, οδήγησε παράμερα από παρέα δέκα ατόμων στο άλσος την 15χρονη και με τη χρήση βίας συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της.

Ο 16χρονος που κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού είναι μέλος της ίδιας παρέας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ανήλικη εξομολογήθηκε στους γονείς της ότι της ζήτησε στοματικό έρωτα με τη χρήση βίας, ενώ η ίδια δεν δέχτηκε και αποχώρησε, κάτι που έχει ξανακάνει άλλες δύο φορές στο παρελθόν.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου