ΤΟΠΙΚΑ

Αστακός… πλέον η ταμειακή υπηρεσία του Δήμου Βόλου

αστακός-πλέον-η-ταμειακή-υπηρεσία-το-804896

«Αστακό» θυμίζει η ταμειακή υπηρεσία του Δήμου Βόλου μετά το νέο περιστατικό ελλείμματος της τάξης των 270.000 ευρώ, που είχε αποκαλύψει στις 6 Ιουνίου, ο εκτελών χρέη Δημάρχου, Θάνος Θεοδώρου.

Στην ταμειακή υπηρεσία γίνεται πλέον καθημερινή καταμέτρηση του ταμείου και στα συρτάρια κρατείται το απολύτως απαραίτητο χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του Δήμου, κατόπιν υποδείξεων των ορκωτών λογιστών που κλήθηκαν για να διερευνήσουν το ύψος του ταμειακού ελλείμματος.

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και απαντώντας σε ερώτημα του επικεφαλής της Δύναμης Βόλου, Μιχ. Μιτζικού, ο κ. Θεοδώρου ανέφερε ότι εξ αρχής η δημοτική αρχή απομάκρυνε από τις θέσεις τους τούς υπαλλήλους που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση και δόθηκε εντολή στην υπηρεσία να τηρεί κατά γράμμα τα μέτρα ασφαλείας που πρότειναν οι ορκωτοί λογιστές.

Επεσήμανε ότι η ΕΔΕ βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 1,5 μήνα από τη διευθύντρια στην οποία δόθηκε εντολή να διερευνήσει την υπόθεση. Το πόρισμα της ΕΔΕ θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία όπως έγινε και με την έκθεση των ορκωτών λογιστών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου