ΤΟΠΙΚΑ

Εκατέρωθεν μηνύσεις μεταξύ Φιλοζωικής και οικογένειας

εκατέρωθεν-μηνύσεις-μεταξύ-φιλοζωικ-804279

Συστάσεις για παθητική κακοποίηση ζώων οδήγησαν σε σειρά συλλήψεων και αλληλομηνύσεις μεταξύ μελών της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου και οικογένειας κατοίκων στο Καραγάτς.

Ολα ξεκίνησαν προχθές γύρω στις 9 το βράδυ, όταν η πρόεδρος της ΦιΟΒ Μάγδα Σουσουρή με την αντιπρόεδρο του Συλλόγου επισκέφτηκε 74χρονη στο χωράφι της για να της επιστήσει την προσοχή ότι τα έξι σκυλιά που είχε ήταν εκτεθειμένα σε άσχημες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ζώα ήταν δεμένα με κοντό σχοινί και εκτεθειμένα στον ήλιο.

Ωστόσο, η 74χρονη διαμαρτυρήθηκε και ακολούθησαν καταγγελίες. Επί τόπου έσπευσε περιπολικό του Τμήματος Βόλου, το οποίο συνέλαβε τέσσερα άτομα την πρόεδρο της Φιλοζωικής Ομάδας, την αντιπρόεδρο, την ηλικιωμένη και τη νύφη της ηλικιωμένης.

Η πρόεδρος της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου υπέβαλε μήνυση για παθητική κακοποίηση ζώου, η 74χρονη μήνυση για ψευδή καταμήνυση, ενώ έγιναν εκατέρωθεν μηνύσεις για εξύβριση και σε ορισμένες περιπτώσεις απειλή.

Τελικά τα μέλη της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου αλλά και η οικογένεια αφέθηκαν ελεύθερα μετά από προφορική εντολή Εισαγγελέα γύρω στις 3 τα ξημερώματα και θα δικαστούν σε ρητή δικάσιμο.

Στο μεταξύ, χθες παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και ο αδερφός της 74χρονης, εις βάρος του οποίου έγινε επίσης καταγγελία για εξύβριση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου